ת"ק 50343-05-15 לידר קינרייך נ' פיק פונג בע"מ
|
ת"ק בית משפט לתביעות קטנות תל אביב - יפו |
50343-05-15
12.12.2015 |
|
בפני השופטת: סיגל רסלר-זכאי-סגנית נשיא |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובעת: שירי לידר קינרייך |
נתבעת: פיק פונג בע"מ |
| החלטה | |
לפני בקשה לביטול פס"ד שניתן לאחר שהתובעת לא התייצבה לדיון אליו זומנה. התביעה שהגישה נדחתה והיא חוייבה לשאת בהוצאות הנתבעת בסך של 2,000 ₪.
-
ראשיתו של ההליך בתביעה שהגישה התובעת ביום 26 מאי 2015 נגד 7 נתבעים שונים בהתאם לסעיף 30א לחוק התקשורת (בזק ושירותים), תשמ"ב-1982.
במסגרת כתב התביעה, אשר הוגש בבית המשפט לתביעות קטנות, טענה התובעת כנגד כל אחד מהנתבעים כי שיגרו אליה דברי פרסומת בניגוד לחוק.
-
בהתאם לבקשת התובעת, ביום 21 יוני 2015 נמחקה התביעה נגד נתבעת-5, ללא צו להוצאות, שכן טרם הוגש כתב הגנה על ידי הנתבעת.
-
בפסק דין שניתן על ידי באותו היום, מחקתי את התביעה נגד נתבעים 2-4 ו-6 ו-7, אשר טרם הגישו כתבי הגנה, מהטעמים כפי שפורטו. יוער כי עד מועד זה נתבעת-1 בלבד הגישה כתב הגנה (ביום 15 יוני 2015).
-
ביום 5 יולי 2015 ביקשה התובעת לבטל את התביעה נגד נתבעת-1. בהחלטה מיום 6 יולי 2015 ביקשתי מהתובעת להסביר האם מדובר בהודעה על דעת הנתבעת, ככל שאין המדובר בהודעה בהסכמה, האם היא מבקשת למחוק או לדחות את התביעה. בהתאם לעמדת התובעת קבעתי כי הנתבעת תשיב ותודיע עמדתה להוצאות ההליך.
-
התובעת לא התייחסה להחלטתי ולא התייצבה לדיון שהיה קבוע ליום 2 ספטמבר 2015. יוער, כי ממחשב ביהמ"ש עולה כי ההחלטה נשלחה לתובעת ואף התקבלה על ידה ביום 16 יולי 2015.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|