ת"ק 49554-12-14 נוימן נ' פוקריבקו ואח'
|
ת"ק בית משפט לתביעות קטנות פתח תקווה |
49554-12-14
10.5.2016 |
|
בפני הרשם: הבכיר אורן כרמלי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובעת: נטלי נוימן |
נתבעים: 1. דניס פוקריבקו 2. מנורה חברה לביטוח בע"מ |
| פסק דין | |
|
בפניי תביעת התובעת בהליך של תביעה קטנה, על נזקים שנגרמו לרכבה, עת נהג בו אחי בעלה וזאת לטענתו בשל נהיגה רשלנית של הנתבע 1, שרכבו מבוטח אצל הנתבעת 2.
בצד האמור יש לציין כי ניתן פסק דין נגד התובעת בהעדר התייצבות לדיון שנקבע ליום 3/9/15 שטרם בוטל. לטענת התובעת הזימון לדין לא הגיע ליעדו. הבקשה תידון ככל שיידרש לאחר עיון בטענות הצדדים לגופן.
לטענת גיס התובעת מר ליאור ניומן שנהג ברכב, החנה הרכב ליד המדרכה באחד מחניוני המשנה באזור חנות בה רכש מוצרי תינוקות. כשיצא לטענתו מהחנות ראה את הנתבע כשהוא נוסע לאחור ופוגע ברכב (משורטט בעפרון ב ת/1). לטענתו, פגע הנתבע בכנף אחורית שמאלית ובפינה השמאלית של הפגוש האחורי של הרכב.
מנגד טען הנתבע שמר ניומן עצר את הרכב בכביש ולא בחנייה וזאת במקביל למדרכה (משורטט בעט בת/1). הנתבע מודה שפגע ברכב התובע, אלא שלטענתו מדובר היה בפגיעה קלה בחלק הימני קדמי וזאת ככל הנראה ליד הגלגל הימני קדמי של הרכב. לטענתו אמר לו מר ניומן מייד לאחר מכן שהשקע שהיה בכנף הקדמית הרכב לא קשור בתאונה אלא רק השפשוף. הנתבע ציין שלרכב פגיעות רבות.
בפניי העידו מר ליאור ניומן שנהג ברכב התובעת, בעלה של התובעת והנתבע 1.
על-פי הוראת תקנה 15(ב) לתקנות שיפוט בתביעות קטנות (סדרי דין), תשל"ז-1976, משמדובר בתובענה בהליך של תביעות קטנות, יהיה פסק הדין מנומק באופן תמציתי.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|