ת"ק 4935-01-17 ערן ואח' נ' בן דרור

: | גרסת הדפסה
ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות נתניה
4935-01-17
3.9.2017
בפני השופט:
הרווי גרובס

- נגד -
תובעים:
1. ענת ערן
2. אמיר ערן

נתבע:
רמי בן דרור
פסק דין

1.זו תביעה לפיצוי כספי בסכום של 21,000 ₪ נגד הנתבע אשר תיווך בין התובעים לבין גב לאה מונטבליסקי בענין חוזה שכירות מיום 16.6.2016 (להלן "החוזה"). לפי החוזה התובעים שכרו את ביתה של גב מונטבליסקי לתקופה של שנה תמורת 5750 ₪ לחודש.

2.התובעים החלו לשפץ את הבית והופתעו לגלות לקויים רבים במושכר שלא צויינו על ידי הנתבע שלטענתם היו ידועים לו.

חמור מכל התברר שגג הבית בנוי מאסבסט.

התובעים טוענים שעובדה זאת הייתה ידועה לנתבע, אשר לא דאג ליידע אותם על כך.

3.התובעים פנו אל גב. מונטבליסקי והיא הסכימה לבטל את העסקה ואף להחזיר לידיהם דמי שכירות ששולמו.

4.על סמך העובדות האמורות התובעים עותרים לפיצויים הבאים מהנתבע:

1.החזר דמי התיווך ששולמו לו 6730 ₪.

2.פיצוי בגין השקעות בבית בטרם ביטול החוזה 10,000 ₪.

3.עוגמת נפש 5000 ₪.

עמדת התובעים היא שהנתבע לא מסר להם מידע מהותי שהיה ברשותו עם הצגת המושכר, ובכך הפר חובת ההגינות והנאמנות המוטלת עליו לפי חוק המתווכחים תשנ"ו – 1996.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>