לוי נ' ברנד
|
ת"ק בית משפט לתביעות קטנות ירושלים |
4571-02-17
8.11.2017 |
|
בפני השופט: אוהד גורדון |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
המבקש: דוד לוי |
המשיבות: 1. דבורה ברנד 2. הראל חברה לביטוח |
| החלטה | |
רקע
-
הדיון בתובענה זו נקבע ליום 3.10.17 בשעה 9:05. זימון לדיון נמסר למבקש ביד, באולם בית המשפט במועד קודם.
-
בשעה האמורה לא התייצב המבקש (התובע) באולם, בעוד שהמשיבות נכחו. המתנתי עד לשעה 9:25, כאשר בשל ישיבה שעתידה הייתה להחל בהליך אחר לא ניתן היה להמתין עוד. במועד זה, משהמבקש לא התייצב, ניתן פסק דין בהעדרו.
-
כפי העולה מהחלטה נוספת שניתנה באותו היום, המבקש התייצב באולם בשעה 9:45, לאחר שהמשיבות עזבו, וטען כי סבר שהדיון נקבע לשעה 9:30 (הגם שכאמור קיבל ביד זימון לשעה 9:05). מסרתי לו את פסק הדין והסברתי לו כי הוא יכול לבקש לבטלו ובקשתו תדון לגופה.
הבקשה
-
בבקשה הנוכחית נטען כי המבקש לא התייצב משום שיום לפני הדיון עבר תאונת דרכים, ומצבו הרפואי לא אפשר לו להתייצב בבית המשפט ("המבקש לא היה בקו הבריאות, ולכן לא הגיע לדיון"). צורף אישור רפואי לפיו ביום 1.10.17 פנה למיון, טופל ושוחרר.
-
המשיבות קיבלו הזדמנות להגיב לבקשה, וזאת עד ליום 7.11.17 ותוך שצוין כי בהעדר תגובה תינתן החלטה בבקשה. במועד כתיבת החלטה זו אין בפניי תגובה מטעמן.
הכרעה
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|