ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות נצרת
|
31640-12-16
25/07/2017
|
בפני השופט העמית :
יובל שדמי
|
- נגד - |
התובע:
עבד אבו ראס
|
הנתבעים:
1. עלי עלי נאסר 2. נסרין עלי נאסר
|
פסק דין |
התובע מספר בכתב התביעה, שנתן לנתבעת 2 בסביבות מרץ 2012, הלוואה בסך 5,000 ₪ אותה אמורה הייתה להחזיר בתשלומים חודשיים שווים ורצופים אך לא עשתה כן.
ביום 15.3.13 קיבלו הנתבעים מהתובע הלוואה נוספת בסך 15,000 ₪ שגם היא אמורה הייתה להיות מוחזרת בתשלומים חודשיים שווים ורצופים.
התובע נתן את ההלוואה השנייה על אף שההלוואה הראשונה לא הוחזרה.
מאז התחמקו הנתבעים מהחזר ההלוואות והסתפקו בשלושה החזרים של 1,000 ₪ כל פעם, בתשלומים במזומן, בשלושה תאריכים שונים במהלך 2016.
מכאן טענת התובע, שהתובעים נותרו חייבים לו סך נומינלי של 17,000 ₪, שבתוספת חישובי ריבית והצמדה מגיע לסך של 26,646 ₪ .
הנתבעים טענו שהתביעה הוגשה בעקבות הליך משפטי בבית הדין לעבודה, שבו נתבעת 2 תבעה חברה בבעלותו של התובע.
הנתבעים טוענים שנתבעת 2 מעולם לא קיבלה הלוואה כנטען ע"י התובע.
הנתבעים טוענים שלאחר שנתבעת 2 פוטרה מעבודתה בחברה שבשליטת התובע, הציע לה התובע לקבל 15,000 ₪ על פי זכויותיה מאותה עבודה.
נתבעת 2 קיבלה את הכסף, אך לאחר מספר ימים שלחה את הכסף בחזרה לתובע בשל היחסים החבריים בין הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת