ת"ק 27323-08-15 בן יוסף נ' כהן
|
ת"ק בית משפט לתביעות קטנות ירושלים |
27323-08-15
2.3.2016 |
|
בפני הרשמת: סיגל אלבו |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובע: יגאל בן יוסף |
נתבעת: חגית כהן |
| פסק דין | |
|
זוהי תביעה להשבת סכומים, אשר לטענת התובע העניק לנתבעת כהלוואה.
טענות התובע
התובע הכיר את הנתבעת באמצעות אתר הכרויות. במהלך החודשים בהם היו הצדדים בקשר, ביקשה הנתבעת מהתובע להלוות לה סכומים שונים למטרות שונות. כך, ביקשה הנתבעת הלוואה לצורך רכישת שמלה עבור בתה בסכום של 300 ש"ח, בהמשך ביקשה הלוואה בסכום של 200 ₪ שכן לא היה ברשותה כסף מזומן.
מאוחר יותר, הזמינה הנתבעת את התובע להצטרך לחופשה באילת יחד עמה וילדיה וביקשה מהתובע לשלם עבור החופשה תוך שהתחייבה להשיב את הסכום ביום 10.8.15, לאחר שתקבל כספים ממקום עבודתה. כמו כן, במהלך אותה חופשה הזמינה התובעת ארוחה וחייבה את החדר, ללא ידיעת התובע. בנוסף, שילם התובע עבור הנתבעת וילדיה את הוצאות הנסיעה באוטובוס לאילת וחזרה.
לאחר ששבו הצדדים מן החופשה, פנה התובע לנתבעת וביקש ממנה להשיב לו את הסכומים ששילם. הנתבעת התחמקה והוציאה דיבתו של התובע רעה.
ביום 11.8.15 יצר התובע קשר עם הנתבעת ושאל אותה מתי בכוונתה להשיב את הסכומים ששילם עבור החופשה. הנתבעת השיבה כי פוטרה ממקום עבודתה וכי היא ממתינה לקבלת פיצויים ואז תשלם את חובה.
התובע דורש לחייב את הנתבעת בהשבת הסכומים שהעניק לנתבעת כהלוואות בסכום כולל של 5,342 ₪.
טענות הנתבעת
הנתבעת טוענת כי אכן הכירה את התובע במסגרת אתר היכרויות, כאשר הקשר בין בני הזוג נמשך ארבע חודשים, במהלכם שהה התובע בביתה של הנתבעת מדי סוף שבוע. הנתבעת מעולם לא דרשה מהתובע כסף בגין שהייתו בביתה והארוחות שסיפקה לו.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|