ת"ק 19068-06-16 אבו ליל נ' אבו רומי - פסקדין
|
ת"ק בית משפט לתביעות קטנות קריות |
19068-06-16
26.3.2017 |
|
בפני השופטת: אלואז זערורה-עבדאלחלים |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובע: איסמעיל אבו ליל |
נתבע: תאופיק אבו רומי - |
| פסק דין | |
|
1.לפניי תביעה לחיוב הנתבע בסכום 7,003.19 ₪ בגין נזקי רכוש אשר נגרמו לרכבו עקב תאונת פגע וברח. התובע טען כי ביום 22.3.16 בסמוך לשעה 18:30, עצר את רכבו על מנת לתת זכות קדימה לרכבים שבכיכר באזור העיר טמרה. הנתבע הגיח מימין ברכב מסחרי מ.ר. 7641561, שגרר אחריו עגלה שהועמסה בכבשים. רכב הנתבע עקף את רכב התובע מימין ונכנס לכיכר , פגע ברכב התובע וגרם לו הנזקים המפורטים בכתב התביעה כדלקמן: עלות תיקון הרכב – 5,507.19 ₪, שכ"ט שמאי – 400 ₪, אגרת ביהמ"ש – 96 ₪, פיצויים על איבוד ימי עבודה – 500 ₪ ופיצויים ללא הוכחת נזק ועוגמת נפש – 500 ₪. התובע צירף אישור על הגשת תלונה במשטרה מיום 3.4.16 קבלה על תשלום שכר טרחת שמאי וחוות דעת שמאי.
2.בתאריך 15.1.17 התקיים בפניי דיון אליו התייצב התובע וחזר על טיעוניו כפי שהובאו בכתב התביעה. הנתבע לא התייצב לדיון. עיון בתיק בית המשפט העלה כי כתב התביעה נמסר לבן משפחה של הנתבע ביום 11.8.16 וזימון לדיון שנשלח ביום 10.10.16 נמסר לידי אמו של הנתבע ביום 17.11.16. התובע ביקש כי בית המשפט ייתן פסק דין בהעדר הגנה כנגד הנתבע.
3.הנתבע זומן כדין ובחר לא להתייצב לדיון. אשר על כן , אני מקבלת את התביעה ומחייבת את הנתבע לשלם לתובע סך 7004 ₪ תוך 45 ימים מהיום אחרת יישא הסכום הפרשי ריבית והצמדה כחוק ממועד מתן פסק הדין ועד למועד התשלום בפועל.
לנתבע הזכות להגיש בקשה לביטול פסק הדין תוך 7 ימים ממועד קבלת פסק הדין.
זכות להגיש בקשת רשות ערעור לביהמ"ש המחוזי בחיפה תוך 15 יום ממועד קבלת פסק דין זה.
מזכירות ביהמ"ש תמציא עותק פסק הדין לצדדים.
ניתן היום, כ"ח אדר תשע"ז, 26 מרץ 2017, בהעדר הצדדים.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|