- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
סיוק ואח' נ' פור ראובן ואח'
|
ת"ק בית משפט לתביעות קטנות ראשון לציון |
11334-05-16
22.8.2017 |
|
בפני השופט: ארז מלמד |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובעים: 1. לי-אור סיוק 2. דוד סיוק |
נתבעים: 1. אילנית פור ראובן 2. חינת הזהב |
| פסק דין | |
1.הצדדים בתיק זה הסכימו והסמיכו את בית המשפט לפסוק בתובענה דנן על פי שיקול דעתו, לפי סעיף 79א לחוק בתי המשפט [נוסח משולב] התשמ"ד - 1984. הובהר לצדדים כי בהכרעה מסוג זה רשאי בית המשפט לקבל את כל התביעה או לדחות את כל התביעה, או לקבלה חלקית, הכל על פי שיקול דעת בית המשפט, כך גם הובהר לצדדים כי בית המשפט רשאי, אך לא חייב לנמק את פסק הדין ויכול שפסק הדין לא יהיה מנומק וכי בנסיבות אלה, הסיכוי לדיון בערעור הוא קלוש.
2.לאחר שעיינתי בכתבי הטענות ובכל החומר שהוגש על ידי הצדדים לתיק בית המשפט, שמעתי את טענות הצדדים ועדויותיהם לפניי ושקלתי את כלל נסיבות העניין - לרבות שיקולי פשרה וצדק - אני פוסק בזה כי הנתבעות ישלמו לתובעים, ביחד או לחוד, לסילוק סופי ומלא של כל התביעות והטענות כמפורט בתובענה, לרבות הוצאות המשפט, סכום כולל של 5,500 ₪.
3.קביעתי זו נשענת על הנתונים הבאים: התחייבותה של הנתבעת 1 להגיע אישית לאירוע השמחה, היעדרותה הבלתי מוצדקת מהאירוע, מבלי שהובא בפני כל תימוכין לטענה בדבר מחלת בנה, התנהלותה של הנתבעת 1 במהלך היעדרותה מאירוע השמחה ואף לאחר מכן, עת עשו התובעים מאמצים לשוחח עמה טלפונית, במרבית המקרים-ללא הצלחה, בחירתה של הנתבעת 1 להתייצב ולעבוד באירוע שמחה אחר באותו ערב ממש בעיר חדרה והתנהלותה בהמשך, עת "סיננה" את פניותיהם הטלפוניות של התובעים, תוך שהאחרונים נשמרו בזיכרון הטלפון הסלולרי אשר ברשותה בשם "לא לענות".
מנגד, לקחתי בחשבון את התייצבותן של שתי עובדות מטעם הנתבעת 1 באירוע השמחה, אשר הביאו עמן תפאורה יקרה מזו עליה סוכם בין הצדדים ומעל לכל- מסקנתי לפיה, למרות היעדרותה הבלתי מוצדקת של הנתבעת 1 מאירוע השמחה, בסופו של ערב, נותר אירוע השמחה כזיכרון חיובי ומרגש אצל התובעים.
4.הסכום האמור ישולם בתוך 30 יום ממועד קבלת פסק הדין אצל הנתבעות, שאם לא כן יישא הפרשי הצמדה וריבית מהיום ועד לתשלום בפועל.
5.בקשת רשות ערעור לבית המשפט המחוזי מרכז בתוך 15 ימים.
6.המזכירות תשלח את פסק הדין לצדדים.
ניתן היום, ל' אב תשע"ז, 22 אוגוסט 2017, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
