לפני בקשה לסילוק התביעה על הסף כנגד המבקש 3 שהינו מנכ"ל המבקשת 1/נתבעת 1.
המבקש 3 טוען כי אינו בעל הדין הנכון ולא הוא שסיפק את השירות אלא המבקשת 1. המבקש לא התקשר באופן אישי ולא התחייב לדבר. בנוסף לכך, כתב התביעה אינו מכיל כל תשתית עובדתית היכולה להקים עילה אישית כנגד המבקש 3.
בתגובת המשיבים נטען כי מאחר שהמבקש הינו מנכ"ל המבקשת 1, יש לו אחריות אישית לכל המתנהל אצל המבקשת 1. המשיבים מלינים בתביעתם על התנהלות העובדים אצל הנתבעת 1 וההתעלמות ממייל אישי ששלחו למבקש 3 טרם נקיטת ההליכים המשפטיים.
המשיבים מבקשים לציין כי טענותיהם לא רק כספיות אלא גם בקשה למתן הבהרה לשירות שלא זכו לקבל והסבר להתעלמות ועל כן חוו עוגמת נפש.
דיון והכרעה:
סעיף 6 לחוק החברות, התשנ"ט – 1999, קובע לעניין הרמת מסך ההתאגדות בין בעל מניות בחברה או נושא משרה בחברה לבין החברה :
"(א) (1) בית משפט רשאי לייחס חוב של חברה לבעל מניה בה, אם מצא כי בנסיבות הענין צודק ונכון לעשות כן, במקרים החריגים שבהם השימוש באישיות המשפטית הנפרדת נעשה באחד מאלה:
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.
האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.