משטרת ישראל תביעות- שלוחת רמלה נ' א. (עציר)
|
ת"פ בית משפט השלום רמלה |
56424-07-15
2.4.2017 |
|
בפני סגן הנשיאה: ד"ר עמי קובו |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
מאשימה: משטרת ישראל תביעות- שלוחת רמלה עו"ד רעות זוסמן עו"ד מיכל בן דוד |
נאשם: ס.א. עו"ד מרים בריינין |
| גזר דין | |
הנאשם הורשע בהתאם להודאתו בעובדות כתב האישום המתוקן בת"פ 56424-07-15 (להלן: "התיק העיקרי") בשישה אישומים שעניינם עבירת גניבה, לפי סעיף 384 לחוק העונשין, תשל"ז- 1977 (להלן: "החוק").רקע
-
על פי המתואר בעובדות האישומים שבתיק העיקרי, בתאריכים 28.2.14, 2.3.14 וכן בתאריכים 4.3.14-7.3.14, נכנס הנאשם שמונה פעמים לסניף חנות מגה, ובכל פעם נטל מספר אריזות של תחליפי חלב, עבר את קו הקופות ויצא איתן מהסופר מבלי לשלם.
-
בנוסף, הנאשם הורשע בהתאם להודאתו בעובדות כתב האישום בת"פ 19953-05-15 (להלן: "התיק המצורף הראשון") בעבירת גניבה, לפי סעיף 384 לחוק.
על פי עובדות כתב האישום, ביום 16.3.14 נכנס הנאשם לסופר וגנב שבעה מכלי תחליף חלב סוג "סימליאק" בשווי של 629.3 ₪, הכניסם לתיק גב ויצא מהסופר.
-
כמו כן, הנאשם הורשע בהתאם להודאתו בעובדות כתב האישום בת"פ 36298-02-14 (להלן: "התיק המצורף השני") בעבירות כדלקמן:
-
קבלת דבר במרמה, לפי סעיף 415 רישא לחוק.
-
זיוף בכוונה לקבל דבר, לפי סעיף 418 אמצע לחוק.
-
התחזות כאדם אחר במטרה להונות, לפי סעיף 441 רישא לחוק.
על פי המתואר בעובדות כתב האישום, בתאריך 25.6.09 חתם הנאשם על הוראת קבע לחיוב חשבונות של המתלונן בבנק דיסקונט, ובאמצעותה רכש ארבעה מכשירי טלפון סלולריים וחבילת התקשרות מחברת "אורנג'", תוך שהוא מציג בפני נציגת השירות תעודה מזויפת של המתלונן נושאת תמונתו של הנאשם. כתוצאה מכך חויב המתלונן על ידי החברה בסכום של 23,000 ₪.
-
-
בנוסף, הורשע הנאשם על פי הודאתו בעובדות כתב האישום בת"פ 10204-07-14 (להלן: "התיק המצורף השלישי") בעבירת גניבה, לפי סעיף 384 לחוק.
על פי המתואר בעובדות כתב האישום, ביום 2.4.14 הגיע הנאשם לסניף רשת החנויות "שופרסל דיל", ניגש למחלקת מזון תינוקות ונטל חמש קופסאות של מזון תינוקות בשווי של 100 ₪ ליחידה והכניסן לעגלת הקניות. בהמשך, הוציאן מעגלת הקניות, הכניסן לתוך תיק גב ועזב את המקום.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|