ת"פ 50148-01-14
|
ת"פ בית המשפט המחוזי |
50148-01-14
21.10.2015 |
|
בפני השופטת: מיכל ברנט |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
המאשימה: מדינת ישראל |
הנאשמים: 1. אייל ברכה (עציר) 2. אייל מזרחי (עציר) |
| החלטה | |
בהמשך ל"הודעה" שהוגשה על ידי ב"כ הנאשם 1, עו"ד עמירם, ולפיה לא הצליח להעביר לנאשם 1 את כלל הדיסקים, מוחלט כדלקמן:
ביום 16.9.15 קבעתי כי ביום 20.9.15 תסתיים פרשת התביעה ותחל פרשת ההגנה.
ביום 20.9.15 , לאחר שעד התביעה רועי אברבנאל לא הגיע למתן עדות בשל שהות בחדר הלידה עם אשתו, נדחתה עדותו ליום 6.10.15 .
במועד זה ביקש עו"ד עמירם להעיד את הנאשם 1 ביום 8.10.15 ולא ביום 6.10.15 על מנת שיהיה סיפק בידו להכינו לעדות.
ביום 6.10.15 ניתנה החלטה על ידי בזו הלשון:
-
הנאשמים 1 ו-2 עצורים מיום 15.1.14, ולאור התארכות משפטם מוארך מעצרם מעת לעת בהחלטות בית המשפט העליון. בהתאם להחלטת בית המשפט העליון נקבעו מועדים לשמיעת הוכחות בתיק חרף יומנו העמוס של בית המשפט, ובהתאם להתקדמות זו הוארך מעצרו של הנאשם 1 בפעם הרביעית ביום 14.7.15 למשך 90 ימים נוספים החל מיום 23.7.15, בהסכמת ב"כ הנאשם 1.
-
בדיון שהתקיים לפני ביום 16.9.15 ביקשו ב"כ המאשימה להכריז אלה עדיי, בנסיבות בהן נותר עד תביעה אחד שלא יכול היה להגיע לעדות ואשר הסנגור עמד על שמיעת עדותו, על מנת שהנאשם 1 יוכל להעיד, אולם ב"כ הנאשם 1 התנגד לשמיעת עדותו של הנאשם 1 באותו היום, אף שכך נקבע מלכתחילה, וביקש לדחות שמיעת עדותו ליום 8.10.15. בקשתו זו נדחתה, והוצגה בפניו האפשרות להגיע להסכמה דיונית עם ב"כ הנאשם 2 לגבי היפוך סדר שמיעת הנאשמים, אולם הסכמה כזו לא הושגה.
-
בדיון שהתקיים לפני היום, אשר יוחד לו כל היום במסגרת יומני, ואשר נקבע לסיום פרשת התביעה (שמיעת עד התביעה האחרון כאמור) ולשמיעת פרשת ההגנה, ביקשני שוב ב"כ הנאשם 1 לדחות את שמיעת עדותו של הנאשם, בחודש ימים, מהטעם שלדבריו , הנאשם 1 עדיין אינו מוכן לעדות ומבקש לשמוע דיסקים עובר לעדותו, דבר שלא התאפשר לו ע"י שב"ס במהלך מפגש עם עורך דינו בביקור שערך אצלו במהלך חול המועד סוכות לשם הכנתו לעדות.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|