ת"ט 16426-10-15 בל (ג.י.י.ר.) בע"מ נ' גמליאלי,ת"ט 36334-10-15 שלמהאאגל בע'מ נ' גמליאלי ואח',ת"א 1940-04-15 גמליאלי ואח' נ' שלמהאאגל בע'מ ואח'
|
ת"א, ת"ט בית משפט השלום ירושלים |
16426-10-15,36334-10-15,1940-04-15
17.11.2016 |
|
בפני השופט: מוחמד חאג' יחיא |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
המבקשים: 1. אחינועם גמליאלי 2. שרון גמליאלי עו"ד גיל רימון |
המשיבים: 1. שלמה א אנגל בע"מ 2. בל (ג.י.י.ר.) בע"מ עו"ד נחמה עובדיה עו"ד יוסף ניר |
| החלטה | |
-
מונחות לפניי שתי בקשות מטעם המבקשים (להלן: "גמליאלי") לדחיית מועד אחרון להגשת שתי התנגדויות לביצוע שטרות וכן התנגדויות לביצוע שטרות.
-
בקשות האורכה וההתנגדויות כאמור (בהליכים 36334-10-15 ו-16426-10-15) מתייחסות לשטרות בסכום מצטבר של כ-180,000 ₪, שניתנו לכאורה למשיבים (להלן: "אנג'ל ובל") במסגרת עסקית ביניהם. עובר להגשת הליכים אלה בבית משפט השלום בירושלים, הגישו גמליאלי תביעה אזרחית, נגד אנג'ל ובל, בבית משפט השלום בבית שמש (1940-04-15), שעניינה אכיפת הסכם ומתן צו עשה.
-
לאור התשתית המשותפת של כל ההליכים המוזכרים וזהות הצדדים בהליכים אלה, הדיון בהם אוחד, והם מתבררים לפניי בשבתי בבית משפט השלום בירושלים.
טענות גמליאלי
-
גמליאלי טוענים כי בינם לבין אנג'ל ובל (חברות שמייצרות לחם ודברי מאפה) נכרת הסכם זיכיון ביום 19.1.2012, לפיו ניתנה לגמליאלי זכות להפעיל חנות לממכר מוצרי לחם ועוגות.
-
בשנת 2014 נקלע גמליאלי (המבקש 2) לקשיים כלכליים ובינו לבין אנג'ל ובל, נכרת הסכם שמסדיר את סילוקו המלא של החוב אשר נוצר כלפי המשיבות. לטענת גמליאלי, ההסכם האמור נכרת לאחר שהצעה שהוצעה על-ידי אנג'ל ובל התקבלה על-ידי גמליאלי (המבקש 2). בהתאם להסכם האמור, התחייבו גמליאלי לשלם לאנג'ל ובל סך של 60,000 ₪ במזומן וסך של 90,000 ₪ בתשלומים חודשיים שווים ועוקבים בסך של 1,000 ₪ כל חודש.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|