חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ת"א 64692-09-14 עזאם נ' סבית ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום חיפה
64692-09-14
1.12.2016
בפני השופטת:
מעין צור

- נגד -
התובע:
מוחמד עזאם
הנתבעים:
1. חוסאם סבית
2. אמיר מתא
3. תאופיק מוויס

עו"ד אמיר מתא
עו"ד תאופיק מוויס
פסק דין חלקי

 

  1. בפני בקשות לסילוק התביעה על הסף מחמת התיישנות ושיהוי.

     

    העובדות וההליכים

  2. הנתבעים הינם עורכי דין שייצגו את התובע, בזה אחר זה, בשתי תביעות שהגיש נגד חברה קבלנית ונגד בעליה (להלן: "הקבלן").

  3. על פי הנטען בכתב התביעה, ביום 14.10.01 הגיש התובע, באמצעות נתבע 1, תביעה כספית נגד הקבלן בת.א. 22892/01 בבית משפט השלום בחיפה (להלן: "התביעה הראשונה").

    ביום 6.12.01 נמחקה התביעה בשל אי תשלום אגרה, לאחר שבקשה לפטור מתשלום אגרה שהגיש התובע נדחתה.

  4. התובע העביר את הטיפול בתביעה נגד הקבלן לנתבע 2, וזה הגיש בשמו ביום 20.4.04 תביעה חדשה נגד הקבלן בת.א 2300/04 בבית משפט השלום בעכו (להלן: "התביעה השניה").

  5. בחודש אפריל 2005 העביר התובע את ייצוגו מנתבע 2 לנתבע 3.

  6. התביעה השניה התבררה בבית משפט השלום בעכו, נשמעו ראיות, וביום 30.1.07 ניתן פסק דין שדחה את תביעת התובע.

  7. התובע הגיש לבית המשפט המחוזי בחיפה ערעור על פסק הדין, באמצעות נתבע 2 (ע"א 4307/07). ביום 14.10.07 דחה בית המשפט המחוזי את הערעור בשל אי הפקדת ערובה.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>