פלונית נ' משרד החינוך

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום באר שבע
60851-02-20
29.10.2023
בפני השופטת:
רחלי טיקטין עדולם

- נגד -
תובעת:
פלונית
עו"ד אהרון בארי
נתבעת:
משרד החינוך
עו"ד בייניש ו/או עו"ד שרה כלפון ארביב

 נגד

צד ג'              מועצה אזורית גלבוע

                     ע"י עו"ד אילן מירון ואח'

 

פסק דין

לפני תביעה לפיצוי בגין נזקי גוף.

 

האירוע נשוא התביעה  

  1. אין מחלוקת כי התובעת שימשה במועדים הרלוונטיים לתביעה מורה בבי"ס "יד לחמישה" נכון למועד התאונה היה לתובעת ותק של כ - 15 שנה בעבודתה.

  2. בית ספר "יד לחמישה" הינו בית ספר רגיל ולא בית ספר רגשי התנהגותי/ בית ספר של החינוך המיוחד. בבית הספר "יד לחמישה" יש אולם 3 כתות של החינוך המיוחד.

  3. בזמנים הרלוונטיים לתביעה שימשה התובעת כמחנכת של כתה א', שהייתה כתת חינוך מיוחד. יחד עם התובעת הייתה סייעת בכתה, הגב' אודליה עמר (להלן: "הסייעת"). אותה גב' עמר נכחה בכתה במהלך האירוע נשוא התביעה.

    בכתה היו כ- 8 – 10 תלמידים (העיריה במקום אחד כתבה 8 ובמקום אחר 10, ראה למשל סעיף 23 לתחשיב הנזק מטעמה). התובעת שימשה גם רכזת החינוך המיוחד בביה"ס במשך כ – 4 שנים, נכון למועד האירוע נשוא התביעה.

    מנהלת בית הספר בזמנים הרלוונטיים הייתה הגב' הילה טולדנו (להלן: "המנהלת").

  4. כיום משמשת התובעת כמורה בבי"ס "גלעד" בקיבוץ חמדיה, שהינו בי"ס רגשי התנהגותי/ ביה"ס לחינוך מיוחד

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

חזרה לתוצאות חיפוש >>