- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ת"א 53754-10-12 גבאי ואח' נ' קרנית קרן לפיצוי נפגעי תאונות דרכים ואח'
|
ת"א בית משפט השלום פתח תקווה |
53754-10-12
8.5.2015 |
|
בפני השופטת: ריבה שרון |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובע: דניאל גבאי |
הנתבעת: קרנית קרן לפיצוי נפגעי תאונות דרכים |
| החלטה | |
1.להלן הוראות לקראת ישיבת ההוכחות. החלטה זו כפופה לאפשרות כי הדיון יפוצל , בהתאם לאמור בפרוטוקול הדיון האחרון, אך היא בתוקף כל עוד לא הוריתי אחרת.
2.תם שלב הגשת ראיות הצדדים, למעט מסמכים מתיק תעבורה הנזכרים בפרוטוקול הדיון האחרון, שיוגשו עד ליום 27/5/15. מסמך אשר לא הוגש במועד, לא ניתן יהא להגישו אלא בכפוף לאישור בית המשפט, שישקול זאת רק לאחר בקשה מנומקת, הנתמכת בתצהיר.
3.הודעה בדבר התנגדות לחלקים בתצהירים ו/או להגשתם וסימונם כראייה של מסמכים הנכללים בתיק המוצגים שהוגשו- תוגש בתוך 14 יום מהיום, אחרת- לא תישמע. מומלץ להגיע מראש להסכמות בדבר הגשת מסמכים, גם אם בסייגים כמקובל. התנגדות מאוחרת עלולה להדחות ו/או להביא להטלת הוצאות עקב הימשכות הדיון.
4.הצדדים ייערכו לחקירות קצרות ביותר של העדים, עד 20 דקות לעד וכן יצטיידו בסמכויות מלאות לסיום התיק בפשרה - לפני שמיעת הראיות או אחריה.
5.כל מצהיר יתייצב לדיון. הצדדים יגישו- לא יאוחר מיום 30/6/15-בקשה לזימון עדים, זימונו של עד שאינו מומחה או בע"ד, מותנה בהפקדת הסך של 450 ₪ לכל עד ומראש בקופת בית המשפט. זימונו של עד המתבקש להמציא תעצ/מסמכים ואינו נדרש להתייצב- אינו מחויב בהפקדה אך יש לכתוב זאת בהזמנה, תוך ציון המועד שעד אליו עליו ליתן את התעצ/מסמכים. לא מונה מומחה, קיימת קביעה על פי דין ולכן אין צורך בקביעת סכום הפקדה למומחה. בהעדר הפקדות- העדים לא יזומנו. לא יאושר זימון מאוחר. פטור מהפקדת שכר עדות, כפוף לאישור בכתב מהעד, כי ענין זה הוסדר מולו ישירות וכי אין צורך בהפקדה כספית. ההזמנות תלקחנה גם למסירה אישית ידנית וכדין.
6.הדיון לא ידחה בגין אי התייצבות של עד מסיבה שלא תתקבל על דעתו של בית המשפט, תצהירו של עד שלא יתייצב יוצא מהתיק, גם אם מדובר בתצהירו של בעל דין.
7.פגרות בתי המשפט תבואנה במנין הימים והמועדים שנקבעו בהחלטתי.
8.מומלץ לצדדים לשוב ולבוא בדברים ולנסות ולייתר את ההתדיינות בנסיבותיו של תיק זה ולכל הפחות להגיע להסכמות דיוניות שתקצרנה את משך ההתדיינות או תקלנה עליה.
ניתנה היום, י"ט אייר תשע"ה, 08 מאי 2015, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
