ת"א 53054-01-15 פלונית נ' שומרה חברה לביטוח בע"מ
|
ת"א בית משפט השלום חיפה |
53054-01-15
13.3.2017 |
|
בפני השופטת: איילת הוך-טל |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובעת: פלונית |
נתבעת : שומרה חברה לביטוח בע"מ |
| פסק דין | |
|
עסקינן בתביעה לפיצוי כספי על פי חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים, התשל"ה - 1975 (להלן – החוק) בגין נזק גוף שנגרם לתובעת עקב תאונה מיום 24.3.14.
תמצית העובדות וטענות הצדדים
התובעת ילידת 20.8.72 כבת 42 במועד התאונה. כבת 45 כיום.
התאונה אירעה ביום 24.3.14 עת נהגה התובעת ברכבה בקרית ים ורכב צד ג' פגע בה. אין מחלוקת בנוגע לתיאור התאונה ושאלת החבות. המחלוקת בין הצדדים ממוקדת בעניין הנזק.
התובעת פונתה באמבולנס לבית החולים רמב"ם בחיפה שם טענה כי נחבלה בראשה והתלוננה על "כאבי ראש חזקים, סחרחורות וכאבים בצוואר ובברכיים". לא אובחנו חבלות ראש ובדיקה נוירולוגית נמצאה תקינה. אובחנה רגישות קלה מעל שריר הטרפזיוס משמאל, ללא הגבלה בתנועת הצוואר. בוצעה הדמיית CT מח ועמ"ש צווארי שתוצאותיה "ללא ממצא פתלוגי גרמי חריף, בלט אחורי קל של דיסק בין חוליתי C5-C6". שוחררה בו ביום עם המלצה להמשך מעקב ומשככי כאבים לפי הצורך.
ביום 25.3.14 נבדקה על ידי טראומטולוג בקופת חולים אשר מצא רגישות במישוש שרירי צוואר מאחור והגבלת תנועה עקב כאבים.
ביום 30.3.14 נבדקה על ידי אורתופד. ממצאי הבדיקה הצביעו על "רגישות מעל חוליות צוואריות ושרירים פרוורטברלים משמאל. ללא חוסר נוירולוגי. הגבלה בתנועות עקב כאבים".
בביקור מיום 2.4.14 אובחנה "רגישות במישוש כתף ויד שמאל, גב עליון. הגבלה בתנועות בגלל כאבים...".
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|