אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> ת"א 51490-09-12 בפני: כב' השופט אלכסנדר רון

ת"א 51490-09-12 בפני: כב' השופט אלכסנדר רון

תאריך פרסום : 16/04/2015 | גרסת הדפסה

ת"א
בית משפט השלום ירושלים
51490-09-12
01/12/2014
בפני השופט:
אלכסנדר רון

- נגד -
/התובעים:
1. בנימין חיים כהן
2. דניאל כהן
3. חברת גבעת יעל בע"מ ח.פ. 562500447
4. דני כהן -עידן ע"מ 055703151

/הנתבעת:
פלאפון תקשורת בע"מ ח.פ. 511076572
עו"ד עופר טל
החלטה

1.תחילה אתן ביטוי לכך שער אני לבקשות ואולי אף למגמה לאיחוד הליך זה עם הליכים אחרים, ואולם, ההחלטה בדבר האיחוד לא ניתנה, ומעבר לכך בדיון מיום 16.11.2014, אף סבר ב"כ התובעים לחזור בו מבקשה זו. פשיטא שבנסיבות אלה לא אתייחס במסגרת החלטה זו לדבר וחצי דבר מלבד תיק זה, לגופו.

2. על שולחן בית המשפט בקשה לתיקון כתב התביעה, ובקשה לעיכוב ביטול הליכים כנגד התובעת 3 בתיק אחר. בשים לב לאמור, יוטעם כבר בשלב זה, שכל הקשור בהליכים, אם וככל שמתנהלים, כנגד מי מבין בעלי הדין בתיק אחר, אינו על שולחני, בוודאי כל עוד לא הוחלט על איחוד הליכים. שלא לדבר על כך, שככל הנראה ההחלטה נשוא הבקשה לעיכוב הליכים יכולה הייתה להיות, לכל היותר, נושא לערעור, ולא מעבר לכך.

3. ומכאן, לבקשה לתיקון כתב התביעה. מן הצד האחד, מקבל אני מדברי ב"כ התובעים שאכן נוטה המדיניות המקובלת הראויה לאשר את תיקון כתב התביעה כדי לאפשר לבית המשפט להכריע בשאלות הממשיות שבמחלוקת בין בעלי הדין. ברם, מן הצד האחר, בחלוף למעלה משנתיים מאז הוגשה תביעה זו, ראוי שאם יסברו התובעים לתקן את כתב התביעה, נכון שישאו בהוצאות הכרוכות בכך.

4.ניתן בזה אישור לתיקון כתב התביעה, ואולם, זאת, רק אם ולאחר שישאו התובעים בהוצאות בקשתם לרבות הצורך בהגשת כתב הגנה מתוקן, בסך של 2,500 ₪ (אין סכום זה תנאי להמשך ההליכים, אך יהווה הוא תנאי להגשתו של כתב התביעה המתוקן המבוקש). ההוצאות לתשלום תוך 14 יום; בהינתן ששולמו, כתב תביעה מתוקן יוגש תוך 7 ימים נוספים ומתן אפשרות לכתב הגנה מתוקן במועד כמקובל ובהתאם לתקנות.

5.בשים לב לטענות הצדדים, ער אני לאפשרות שתועלינה בקשות כנגד כתב התביעה המתוקן, אולי בדבר מעשה בי-דין או בכיוונים אחרים. מובהר בזה שלא אתן את דעתי עתה ביחס לטענות שאולי תועלינה כנגד כתב תביעה מתוקן שטרם הוגש, ועם זאת, אם ולאחר שיוגש כתב תביעה מתוקן, זאת, בכפוף לתשלום ההוצאות כאמור, פתוחה הדרך בפני ההגנה לטעון כלפיו כל טענה לגיטימית שניתן להעלותה בשלב זה כנגד כתב הטענות שהגיש הצד שמנגד.

6.המשך דיון ביום 9.3.2015 בשעה 12:30.

ניתנה היום, ט' כסלו תשע"ה, 01 דצמבר 2014, בהעדר הצדדים.

Picture 1

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ