ת"א 47552-09-13 הבנק הבינלאומי הראשון לישראל בע"מ. ואח' נ' אסי ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום כפר סבא
47552-09-13
10.11.2014
בפני השופטת:
מירב בן-ארי

- נגד -
המבקשים::
1. נח אברמוב
2. ציפורה אברמוב

המשיבה::
הר נשגב השקעות בניה ופיתוח בע"מ
פסק דין חלקי

הדוחה את התביעה נגד בני הזוג אברמוב, ללא צו להוצאות.

הבקשה הנוכחית

13.לאחר השתלשלות עניינים זו, הר נשגב הגישה הודעה לצד שלישי נגד גורמים שונים, ביניהם אברמוב.

14.אברמוב הגישו בקשה לסילוק על הסף, נוכח ההסכמות שהושגו בדיון שהתקיים ביום 30.6.14.

15.הר נשגב טענה כי אין יסוד לבקשה, משום שלא הייתה התדיינות קודמת בינה לבין אברמוב. לטענתה, הצעת בית המשפט התייחסה לבנק בלבד, ולמישור היחסים שבינו לבין אברמוב. לטענתה, להר נשגב לא היה כל חלק במערכת היחסים שבין הבנק לבין אברמוב, ולכן, לא התנגדה לדחיית תביעתו של הבנק נגד אברמוב. הר נשגב הוסיפה וציינה כי ביקשה מאברמוב מסמכים המעידים על כך ששילמו את מלוא תמורת הדירה, ומאחר שלא הציגו מסמכים כאלו – היא עומדת על ההודעה לצד שלישי כפי שהוגשה.

דיון

16.דין הבקשה להתקבל.

17.כידוע, פסק דין שבהסכמה, אף הוא יוצר מעשה בית דין. אין ממש בטענתה של הר נשגב ככל שהיא מתייחסת לכך שלא התקיים דיון לגופו של עניין.

אין ממש גם בטענתה האחרת של הר נשגב, לפיה פסק הדין ניתן ביחסים שבין הבנק לבין אברמוב בלבד.

טענה זו עומדת בסתירה חד משמעית לפרוטוקול הדיון, ולמהלך הדיון.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>