- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ת"א 45858-10-13 אלפסי 15 בע"מ נ' שמשי
|
ת"א בית משפט השלום תל אביב-יפו |
45858-10-13
13.11.2014 |
|
בפני השופט: רונן אילן |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובעת: אלפסי 15 בע"מ |
נתבע: גולן שמשי |
| פסק דין | |
|
התובעת הגישה תובענה כספית כנגד הנתבע בסך של 149,292 ₪.
התובעת עוסקת במתן שירותי אדריכלות ועיצוב פנים והנתבע הינו נגר במקצועו. התביעה נסבה על טענות התובעת לחוב אשר מקורו שירותי נגרות שהעניק הנתבע ללקוחות שונים של התובעת, כאשר לטענתה לא עמד הנתבע בהתחייבויותיו ובין היתר גם שירותיו ניתנו ברמה ירודה ובפגיעה בשמה הטוב של התובעת.
הנתבע מצידו כפר מכל וכל בטענות התובעת. בין היתר, טען הנתבע שהתביעה הוגשה משיקולי נקמנות גרידא, וכן גם טען ששירותיו ללקוחות התובעת ניתנו ללא דופי, בעמידה במועדים ובהקפדה על איכות השירות.
בדיון שהתקיים בפני הושג בין הצדדים הסדר, כמפורט בפרוטוקול הדיון, על פיו, בין השאר, הסמיכוני הצדדים לפסוק בתובענה ובסכסוך על דרך הפשרה ועל פי שיקול דעתי, ללא הנמקה, בהתאם לסמכות הנתונה לבית המשפט על פי סעיף 79א לחוק בתי המשפט [נוסח משולב], התשמ"ד-1984. עוד הוסכם כי בפסק הדין יפסק לטובת התובעת סכום שיהיה בין 0 ₪ ל- 50,000 ₪.
לבקשת ב"כ הצדדים ניתנה להם ארכה להגשת סיכומים בכתב – לסיכומי התובעת עד ליום 23.9.14; ולסיכומי הנתבע עד ליום 7.10.14. התובעת הגישה סיכומיה ביום 6.10.14. הנתבע לא הגיש כלל סיכומים מטעמו. לאחר שלא הוגשה כל הודעה או בקשה מטעם מי מהצדדים; ולאחר שמאז הגשת סיכומי התובעת חלפו למעלה מ- 30 יום – ניתן להכריע בתביעה.
ראוי להדגיש כי לקראת מתן פסק הדין בחנתי, בין היתר, אחת לאחת את כל טענות התובעת וביחס לכל אחד מהאירועים השונים שתוארו בכתב התביעה ובתצהיר מטעמה; וממילא שאת התייחסות הנתבע לטענות, אחת לאחת.
לפיכך, על סמך כל החומר שלפני, תוך שאני נותן משקל להסכמה בין הצדדים, ותוך שאני לוקח בחשבון את טענותיהם ההדדיות של הצדדים, אני פוסק כי על הנתבע לשלם לתובעת את הסכום של 3,500 ₪, וזאת לסילוק סופי ומוחלט של התביעה נשוא תיק זה. סכום זה ישולם בתוך 30 יום מיום מסירת פסק הדין שאם לא כן יתווספו לו הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום מתן פסק דין זה ועד לתשלום בפועל.
ניתן היום, כ' חשוון תשע"ה, 13 נובמבר 2014, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
