ת"א 28100-06-12 אזערי נ' ויזאן
|
ת"א בית משפט השלום בית שאן |
28100-06-12
4.7.2014 |
|
בפני השופטת: אינעאם דחלה-שרקאוי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובע: נתנאל אמנון אזערי |
הנתבעת: עדי ויזאן |
| פסק דין | |
התובע הגיש תביעה כספית נגד הנתבעת, לתשלום הסך של 100,000 ₪.
תמצית טענות התובע
-
על פי הנטען בכתב התביעה, בשנת 2000 רכש התובע רכב מדגם ב.מ.וו (להלן: "הרכב"), אשר נרשם במשרד הרישוי על שם אחיו גדעון אזערי (להלן: "גדעון"), שהיה שותפו בבעלות בחברה בע"מ (להלן: "החברה").
-
הוסיף התובע וטען כי, הוא עשה שימוש ברכב מאז רכישתו, כאשר גדעון מתגורר מזה עשרות שנים בארה"ב, שם מרכז חייו.
-
לטענת התובע, הנתבעת הינה בתו של גדעון כאשר בהתאם לפסק דין שניתן נגדו, חויב האחרון בתשלום מזונות הנתבעת. משלא עשה האחרון כן, פתחה האחרונה בהליכי הוצאה לפועל במסגרת תיק 13-00141-09-5 (להלן: "תיק ההוצל"פ"), במסגרתו ביום 24.11.09 נתפס הרכב, בטענה כי גדעון הינו בעליו.
-
התובע טוען כי למחרת התאריך הנ"ל, פנה באמצעות בא כוחו אל ב"כ הנתבעת, בבקשה להחזרת הרכב והודיעו כי הרכב בבעלותו, כאשר רישומו על שם גדעון היה משיקולים שאינם קשורים לעצם הבעלות בה, אלא שהנתבעת סירבה להשיב את הרכב. בשל כך, נאלץ התובע להגיש תביעה למתן פסק דין הצהרתי (להלן: "ההליך הנוסף"), לפיו הרכב בבעלותו, כאשר בין לבין, נמכר הרכב, ותמורת המכירה, הופקדה בקופת לשכת ההוצאה לפועל, עד למתן פסק דין בתביעה.
-
ביום 11.03.12 ניתן פסק דין בהליך הנוסף, לפיו נקבע כי התובע הינו הבעלים של הרכב, ובעקבות כך, העבירה לשכת ההוצל"פ לידיו, את הסכום שנותר ממכירת הרכב, על סך של 31,802 ₪.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|