חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ת"א 2141-01-11 גור ואח' נ' זכריה ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום תל אביב - יפו
2141-01-11
20.3.2016
בפני השופטת:
עידית ברקוביץ

- נגד -
תובעים:
1. עמיר גור
2. מיכל גור

נתבע:
ציון לביא זכריה
פסק דין

בפני תביעה לקבלת צווי עשה, צו מניעה קבוע וכן תביעה כספית על סך 200,000 ₪.

רקע

1.התובעים בעלי מגרש ברח' הרקפת 90, ראשון לציון, הידוע כחלקה 170 בגוש 4243 (להלן: "המגרש"), עליו ביקשו לבנות את ביתם (להלן: "בית התובעים").

ביום 17.5.10 נחתם בין התובעים לנתבע הסכם להזמנת שירותי בנייה מאת הנתבע (להלן: "ההסכם").

הנתבע החל בביצוע עבודות הבנייה לבניית בית התובעים.

ביום 2.1.11 הגישו התובעים את התביעה דנן כנגד הנתבע וכנגד אשתו, ילדיו ואחיו (להלן: "הנתבעים 2-6")

בדיון ביום 23.3.11 הודיעו באי כוח הצדדים כי: "לגבי הנתבעים 2-6 מוסכם כי אף אחד מהם לא יכנס לשטח ביתם של התובעים". להסכמת הצדדים ניתן תוקף של פסק דין ובכך הסתיים הדיון ביחס לנתבעים 2-6, וההליך המשיך ביחס לנתבע בלבד.

הסעד הזמני

2.בד בבד עם הגשת התביעה הגישו התובעים "בקשה דחופה ובהולה למתן צווי עשה וצו מניעה" (להלן: "הבקשה לסעד זמני").

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>