- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ת"א 19906-11-14 אלביט הדמיה בע"מ נ' וארקוד בע"מ ואח'
|
ת"א בית המשפט המחוזי תל אביב - יפו |
19906-11-14
17.11.2016 |
|
בפני השופט: דורון חסדאי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובעת: אלביט הדמיה בע"מ |
הנתבעים: 1. ירון נמט 2. נמט תעופה בע"מ 3. אפרים דב ברנד 4. וארקוד בע"מ |
| החלטה | |
1.ביום 19.9.16 ניתנה החלטת בית המשפט בבקשות ההדדיות לחיוב הצדדים בגילוי מסמכים ספציפי. מעיון בתיק עולה כי עד מועד מתן החלטה זו לא הוגש ערעור על ההחלטה, ומשכך יש מקום לקדם את ההליכים בתיק על דרך הגשת תצהירי עדות ראשית (ר' סעיף 39 להחלטה הנ"ל).
2.מבלי לפגוע באשר נקבע בהחלטה מיום 19.2.16 (ר' בין היתר סעיפים 20–23 להחלטה), הנני מורה בזאת כי התובעת תגיש תצהירי עדיה ותיק מוצגים בתוך 60 ימים מהיום – העתקי התצהירים ימסרו ישירות לב"כ הנתבעים. הנתבעים יגישו תצהירי עדיהם ותיק מוצגים בתוך 60 ימים מהיום שיגיעו אליהם תצהירי התובעת. העתקי התצהירים ימסרו ישירות לב"כ התובעת.
פגרה תבוא במניין הימים.
3.שום דבר מהאמור בתצהירי הצדדים לא יחרוג מגדר העובדות שהמצהירים יכולים להעיד עליהם מידיעתם האישית, ולתצהירים יצורפו אך ורק מסמכים אשר ניתן היה להגישם באמצעות המצהירים אילו היו מוסרים עדותם בע"פ במהלך המשפט.
4.צד הסבור שבתצהירי הצד שכנגד נכללו הצהרות או שצורפו להם מסמכים, בניגוד לדיני הראיות, או שיש בהם שינוי חזית או כל טענה אחרת, יהיה רשאי להשמיע התנגדויותיו בפתח הישיבה הבאה.
5.צד שיבקש להביא עדויות של עדים שלא באמצעות תצהיר יגיש בקשה מתאימה לבית המשפט בתוך המועד הקבוע להגשת תצהירי העדות מטעמו.
הצדדים לא יהיו רשאים להעיד עדים אשר ניתן היה לקבל את עדויותיהם הראשיות בתצהירים, ואשר לגביהם לא הוגשה בקשה מתאימה כאמור.
6.קובע את התיק לישיבת קדם משפט מורחב לאחר הגשת תצהירי העדות בנוכחות הצדדים ובאי כוחם ליום7.5.17 שעה 8:30.
7.ככל שבעל דין מבקש להציג כראיה לפני בית המשפט מוצג וידאו, יגישו באחד הפורמטים הבאים: (1)DiviX; (2)MPEG4; (3) AVI.
8.המזכירות תפתח ותנהל תיק עזר נייר (תיק עזרוני).
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
