ת"א 14868-05-09 ת. ואח' נ' מזרחי ואח'
|
ת"א בית משפט השלום נתניה |
14868-05-09
2.10.2014 |
|
בפני השופט: אריאל ברגנר |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובעים: 1. ד.ת. - קטינה 2. אסתר דביר 3. שלמה דביר |
הנתבעים: 1. אריקה בת יוסף מזרחי 2. מדינת ישראל |
| החלטה | |
בתום הדיון שהתקיים בפני ביום 30.9.14 קבעתי כי אתן החלטה נפרדת בבקשות שנותרו פתוחות וכן הוראות אופרטיביות לגבי המשך ההליכים בתיק.
לפיכך ולאחר שעיינתי בכל הבקשות שנותרו פתוחות בתיק אני קובע כי כל הבקשות הכוללות סעדים של הליכים מקדמיים באו על פתרונן בצו ההדדי שניתן על ידי בתום הדיון מיום 30.9.14.
לא מצאתי להיעתר לטענות המקדמיות בשלב זה של הדיון וכל צד ישמור על טענותיו בעניינים אלה במסגרת הסיכומים בתיק.
לגבי שאלת הייצוג עפ"י ייפויי הכוח, הנתבעים טוענים כי ייפוי הכוח שניתן עבור התובעת 1 הקטינה אינו כדין שכן ניתן רק ע"י האם, התובעת 2, ולא ע"י האב, התובע 3 ולגבי ייצוג הנתבעת 1, התובעים טוענים כי הפרקליטות אינה רשאית לעשות כן.
לגבי ייפוי הכוח לייצוג התובעת 1, עליו חתומה אמה של התובעת 1 ואפוטרופסתה הטבעית, לא מצאתי כי קיים פגם השולל ייפוי כוח זה, מעצם העובדה כי רק האם חתומה על ייפוי הכוח ולא גם האב. לפיכך אני קובע כי ייפוי הכוח תקף.
לגבי ייצוג הנתבעת 1 ע"י פרקליטות המדינה אני סבור כי אין כל ממש בטענות התובעים.
אין חולק כי המעשים המיוחסים לנתבעת 1 נעשו במסגרת תפקידה כשוטרת במשטרת ישראל ועל כן ליועץ המשפטי לממשלה או לנציגו הסמכות וההרשאה לייצג אותה בהליך שבפני.
לפיכך אני דוחה את טענת התובעים לגבי פגם בייצוג.
הצדדים יגישו מלוא ראיותיהם בתצהירים, להם יצרפו את מלוא המסמכים אשר יבקשו להגיש, באופן הבא: התובעים בתוך 60 יום והנתבעים בתוך 60 יום לאחר מכן.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|