ת"א 12525-03-15 אבו סאלח ואח' נ' ס. בניה פרפקט בע"מ ואח'
|
ת"א בית משפט השלום עכו |
12525-03-15
5.12.2017 |
|
בפני השופטת: דנה עופר |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובע/הנתבע שכנגד: פוזי אבו סאלח |
הנתבעת/התובעת שכנגד: ס. בניה פרפקט בע"מ |
| החלטה | |
|
עניינה של החלטה זו בבקשת התובע להוציא נספחים שונים מתצהיר עדותה הראשית של הנתבעת, ובבקשת הנתבעת, אשר בתורה ביקשה אף היא להוציא נספחים מתצהיר התובע.
1. בהחלטתי מיום 24.5.17 הוריתי על הגשת תצהירי עדות ראשית, וזאת לאחר מתן הוראה בדבר השלמת הליכי גילוי מסמכים ועיון בהם, תוך 30 יום מאותו מועד.
התובע הגיש תצהירי עדות ראשית מטעמו ביום 23.7.17, וביום 17.10.17 הגישה הנתבעת תצהיר עדות ראשית מטעמה.
2.בתמצית יצוין, כי מדובר בתביעה כספית, אשר במסגרתה עותר התובע לחיוב הנתבעת בתשלום סך כ-300,000 ₪, בגין חוב שנותרה הנתבעת חייבת לו, לטענתו, לאחר שביצע עבודות בנייה שונות כקבלן משנה של הנתבעת. הנתבעת מכחישה קיומו של חוב כל שהוא, חולקת על חישובי התובע, ובתביעה שכנגד שהגישה היא טוענת, כי התובע חייב לה סכום של כ-200,000 ₪.
3.לטענת התובע, יש להוציא מתצהיר הנתבעת ארבעה נספחים, אשר לא צוינו במסגרת הליך גילוי המסמכים המקדים, ולא נזכרו כלל במסגרת משא ומתן ממושך שהתנהל בין הצדדים (לרבות הליך גישור, שלא צלח).
הנתבעת אינה חולקת על כך שאותם נספחים לא גולו בהליך גילוי המסמכים, אלא שלטענתה, יש לאפשר לה לצרפם לתצהיר אף על פי כן, שכן לתובע לא ייגרם מכך כל נזק לאור יכולתו לחקור את המצהיר על אודות מסמכים אלו, וביכולתו לברר אם מדובר במסמכים אותנטיים.
לטענת הנתבעת, ישנם מסמכים אשר הצורך בצירופם עלה לאחר עיון בתצהירי התובע (נספח כ' ונספח כ"א) ושהיה צורך להשקיע מאמץ על מנת לאתרם (נספח כ"א, נספח כ"ב).
הנתבעת מוסיפה וטוענת, כי קלטת ותמליל שצורפו לתצהיר התובע לא גולו אף הם בזמנו. כנגד זאת טוען התובע, כי עניין הקלטת הועלה עוד במהלך הליך הגישור, והובא לידיעת הנתבעת בזמן אמת (אך אינו חולק על כך שלא נכלל בגילוי המסמכים).
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|