- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
שלג נ' קיבוץ שער העמקים
|
ס"ע בית דין אזורי לעבודה חיפה |
20254-02-13
14.7.2013 |
|
בפני : דניה דרורי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: גיא שלג |
: קיבוץ שער העמקים |
| החלטה | |
החלטה
1.לאחר שלא התקבלה כל הודעה מטעם הצדדים – מסיק בית הדין כי הצדדים מבקשים להמשיך בבירור התביעה.
2.המוסכמות בתובענה זו הן כאמור בפרוטוקול הדיון מיום 3.7.13.
הפלוגתא בתובענה זו נוגעת לזכאותו של התובע לפיצוי בגין פיטורים שלא כדין. בהקשר זה יש לדון, בין השאר, בשאלות האם במסגרת השימוע הועלו טענות שלא הועלו בעבר כנגד התובע; האם בסיום שיחת השימוע ניתנה לתובע שהות בת שלושה חודשים לשיפור תפקודו , כטענתו; האם נפלו פגמים במכתב הפיטורים עצמו.
3.ניתן בזה צו גילוי ועיון כללי במסמכים לפיו על כל צד לגלות לרעהו בתצהיר, עד ליום 1.9.13 , את כל המסמכים שיש בידו והם רלוונטיים לשאלות שבמחלוקת בתיק זה. הצדדים יצרפו העתק המסמכים לתצהיריהם.
4.התובע יגיש תצהירי עדות ראשית מטעמו, לא יאוחר מיום 1.10.13 . לתצהירים יצורפו כל המסמכים עליהם מתבססת תביעתו. עותק ישלח ישירות לב"כ הנתבעת.
הנתבע יגיש תצהירי עדות ראשית מטעמו תוך 30 ימים מיום קבלת תצהירי התובע. לתצהירים יצורפו כל המסמכים עליהם מתבססת הגנתו. עותק ישלח ישירות לב"כ התובע.
4.לא הוגשו תצהירי התובע במועד, תמחק התובענה על הסף על פי תקנה 44 לתקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין), התשנ"ב-1991. לא הוגשו תצהירי הנתבע במועדם, יראה הדבר כאילו אין בדעת הנתבע להביא ראיות.
על המצהירים להתייצב לחקירה על תצהיריהם במועד כפי שייקבע.
סירב עד לאמת דבריו בתצהיר או שלא עלה בידי אחד הצדדים לבוא עמו בדברים, יגיש אותו צד למזכירות בית הדין בקשה להזמנת אותו עד שיעיד בפני בית הדין במועד הנ"ל. בבקשה האמורה יפרטו הסיבות בגינן מבוקש להעיד עדים שלא בתצהיר ועיקרי העדות. על כל צד המבקש להעיד עדים מטעמו שלא באמצעות תצהיר, להגיש את הבקשה להזמנת עדים בד בבד עם הגשת תצהירי העדות הראשית. עותק מהבקשה ישלח ישירות לב"כ הצד שכנגד.
5.לעיוני ביום 2.10.13 , לשם מעקב אחר הגשת תצהיר התובע.
6.מאחר ועניינה של תביעה זו הינו בפיצוי בגין פיטורים שלא כדין, תביעה שאינה מנויה על הסעדים שבסמכות רשם בית הדין (סעיף 27 לחוק בית הדין לעבודה, התשכ"ט – 1969 והתוספת החמישית לו) – תשנה מזכירות בית הדין את סיווג התיק לסע"ש.
7.המזכירות תקבע התיק לדיון הוכחות בפני מותב לפי סדר התיקים מסוגו וזאת לאחר שיוגשו תצהירי התובע. בתום דיון ההוכחות, יסכמו הצדדים בע"פ ככל שלדעת בית הדין הדבר מתאפשר לפי לוח הזמנים של בית הדין.
ניתנה היום, ז' אב תשע"ג, (14 יולי 2013), בהעדר הצדדים ותישלח אליהם. התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
