ה"פ
בית המשפט המחוזי תל אביב - יפו
|
26138-08-10
24/03/2011
|
בפני השופט:
חיים טובי
|
- נגד - |
התובע:
שילוב א.ג. יזמות ובניה בע"מ
|
הנתבע:
1. יצחק נג'רי 2. אליהו נג'רי 3. עליזה נג'רי 4. עמירם גיא 5. יהודית גיא 6. איתי אליהו גיא 7. חרות גיא 8. אסתר קאופטייל 9. טליה יוגב 10. צבי פורת 11. שרה שוהם
|
|
החלטה
בית המשפט הציג בפני ב"כ הצדדים שתי חלופות לסיום התיק בהסדר, זאת מבלי לקבוע מסמרות בכל הקשור מחלוקות המשפטיות, שלכאורה עולות מכתבי הטענות.
אני סבור כי עם רצון טוב ונכונות, ניתן לסיים את התיק בהסדר ללא צורך בשמיעתו, בהתאם לאחת החלופות שהועלו ע"י בית המשפט.
על מנת לאפשר לצדדים לבוא בדברים על מנת לסיים התיק בהסדר, כאמור, אני נכון לדחות את הדיון לתקופה קצרה.
הצדדים אף ישקלו האם נכון וראוי, ככל שלא יגיעו להסדר בינותם, ללכת לגישור בפני כב' השופט [בדימוס] מר גלדשטיין.
אני קובע התיק לקדם משפט נוסף ליום 31.5.2011 שעה 11:30.
היה והצדדים לא יגיעו להסדר בעצמם כמו גם באמצעות המגשר, יהיו נכונים הצדדים לשמוע את הצעת בית המשפט בישיבה דלעיל ולאחר שיציבו לבית המשפט באותה ישיבה, את הנתונים הדרושים על מנת לאפשר לבית המשפט לנסות להביא בכל זאת את הצדדים לידי הסדר.
ניתנה והודעה היום י"ח אדר ב תשע"א, 24/03/2011 במעמד הנוכחים.
חיים טובי, שופט
הוקלד על ידי: אהובה גרומר
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת