- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
"ש 15544-11-16 בכרי נ' מדינת ישראל
|
עמ"ש בית משפט השלום עכו |
15544-11-16
6.12.2016 |
|
בפני השופט: אבישי קאופמן |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
מבקשים: מוחמד בכרי |
משיבים: מדינת ישראל |
| החלטה | |
בפני בקשה לביטול החלטת קצין משטרה לאיסור שימוש ברכב. ההחלטה ניתנה ביום 27.11, לאחר שלנהג הרכב נרשם דוח המייחס לו נהיגה בלא רשיון.
המבקש הינו הבעלים של הרכב, מעבידו של הנהג. המבקש עותר לביטול ההחלטה מאחר ולטענתו לא ידע כי העובד אינו מחזיק ברשיון נהיגה וכי תפקידו הרגיל הינו חשמלאי ולא נהג. המבקש טען כי הוא זקוק לרכב לצרכי עסקו השבתתו גורמת לו לנזק גדול ואינה מוצדקת שכן לא לקח כל חלק בעבירה עצמה.
עפ"י סעיף 57ב(ב) בית המשפט יבטל את הודעת איסור השימוש באם נוכח כי התקיים אחד מאלה:
1. הרכב נלקח מבעליו בלי ידיעתו ובלי הסכמתו.
2.מי שנהג ברכב פעל בניגוד להוראותיו של בעל הרכב, ובעל הרכב עשה כל שביכולתו כדי למנוע את העבירה כאמור בסעיף 57א(א).
סייגים אלה אינם מתקיימים במקרה דנן, בו נמסר הרכב לנהג בהסכמת המבקש ובו לא נעשתה מצדו פעולה כלשהי, אפילו לא בדיקה פשוטה לוודא כי הנהג מחזיק ברשיון כנדרש. מחקירת הנהג עולה כי המבקש ידע על נטילת הרכב והעובד אמור היה להסיע את חבריו, והוא "אף פעם לא שאל אותי" אם הוא מחזיק ברשיון.
המבקש עצמו נחקר ואישר כי מסר את הרכב בהסכמה לעובד, אשר אף נהג ברכב בעבר ואףאישר כי לא ווידא שהעובד מחזיק ברשיון מעבר לשאלה כללית.
החוק נועד להגביר את הפיקוח של בעלי הרכב על השימוש בו: "רכב הוא כמו כלי נשק ומי שמוסר אותו לשימוש האחר צריך לוודא שמדובר באדם נורמטיבי שאינו נוהג בפסילת רישיון או בשכרות וכדומה... השבתת רכבים תביא לכך שנהגים יהיו יותר מודעים לאופן נהיגתם והורים ובעלי רכבים יתנו יותר תשומת לב והקפדה לאופן בו ילדיהם או אנשים להם נמסר הרכב, נוהגים ברכבם" (הצעת חוק לתיקון פקודת התעבורה (השבתת רכב בשל עבירות חמורות), התשס"ד – 2004, הצעות חוק תשס"ד 63).
אין ספק כי השבתת רכב השייך לאדם בגין עבירה שביצע אחר מעוררת קשיים, אולם כפי שקבע בית המשפט העליון המחוקק איזן במקרה זה בין הצורך להילחם בתאונות הדרכים ובנהיגה העבריינית לבין הפגיעה בזכות הקניין, וקבע הנחיות וסייגים למקרים בהם ייעשה שימוש בסמכות זו, וראו לעניין זה רע"פ 1286/11 יעקב אמברם נ' מדינת ישראל.
מעבר לתנאים הפורמליים שבחוק, קיימת אפשרות להתערבות בהחלטת הקצין לפי שיקול דעתי, כאשר שני ההיבטים העיקריים לצורך כך יהיו חומרת העבירה והזיקה שבין הבעלים לנהג. במקרה דנן כשאני מביא בחשבון מצד אחד את חומרת העבירה והתרשלות המבקש בבדיקת הרשיון ומצד שני את הזיקה בין העובד למעביד, סבורני כי ניתן להסתפק בתקופת פסילה מקוצרת במעט לעומת זו שנקבעה בידי הקצין, כך שאני מעמיד את תקופת איסור השימוש על 23 ימים בלבד.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
