רת"ק 20633-07-16 מרין נ' אקו סנטר הולנד בע"מ
|
רת"ק בית המשפט המחוזי חיפה כבית-משפט לערעורים אזרחיים |
20633-07-16
2.1.2017 |
|
בפני השופטת: ישראלה קראי-גירון |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
המבקשת: נדז'דה מרין |
המשיבה: אקו סנטר הולנד בע"מ |
| החלטה | |
|
1.לאור החלטתי מיום 22/11/2016 ומאחר ולא התקבלה תגובה נוספת מטעם המשיבה לאחר החלטה זו אני רואה את המשיבה כמשאירה העניין לשיקול דעת ביהמ"ש.
עם זאת לאחר שבדקתי כל החומר הרלוונטי אני סבורה כי דין הבקשה להידחות.
2.בבקשה זו מבקשת המבקשת להשיג כנגד פסק דין שניתן על ידי כב' השופטת תמי לוי יטח ביום 29/6/2016 בבית המשפט לתביעות קטנות בחיפה בת"ק 34056-06-15 (להלן: "פסק הדין").
3.פסק הדין ניתן בתביעה שהגישה המבקשת כנגד המשיבה לתשלום פיצוי כספי בגין אי תיקון תקלה , שירות לקוי, הארכת הסכם התקשורת ללא הסכמה , וכן הוצאות ופיצוי בגין עגמת נפש.
פסק הדין קמא
4.בית המשפט קמא לאחר שעיין בחומר הרלוונטי והתרשם מהעדים שהעידו בפניו קיבל התביעה בחלקה ופסק למבקשת סכומים כאמור בסעיף 35 לפסק הדין.
דיון והכרעה
5.לאחר שעיינתי בכל החומר הרלוונטי ולאחר שנתבקשה תשובה, ולא ניתנה, אני סבורה ,למרות זאת, כי דין הבקשה להידחות. יש לזכור כי בבקשה זו בית משפט נדרש להתערב בפסיקתו של בית משפט לתביעות קטנות ומידת התערבותו בכגון דא , על פי החקיקה והפסיקה הקיימים מוגבלת.
בתמצית מבקשת המבקשת שערכאה זו תתערב בסבירות ממצאים עובדתיים שקבעה הערכאה המבררת ובגובה הפיצוי שנפסק.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|