ריבוע כחול ישראל בע"מ נ' שם.י. שם טוב בע"מ ואח'
|
ת"א, תל"א בית משפט השלום ירושלים |
7705-09,5604-09
23.12.2010 |
|
בפני : עודד שחם |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: בני יס"ף בע"מ ואח' |
: ריבוע כחול ישראל בע"מ |
| החלטה | |
החלטה
בשים לב לגישה הליברלית הנוהגת בשלב זה של ההתדיינות, אשר טרם הגיעה לבירור לגופו של עניין, לעמדת התובעת, וליתרון שבריכוז טענות הצדדים במסגרת אחת להבדיל מריבוי תיקים שלא לצורך, אני נעתר לבקשה לתיקון כתב הגנה ולהארכת מועד להגשת כתב תביעה שכנגד. כתב הגנה מתוקן ותביעה שכנגד יוגשו עד ליום 8.1.11.
אשר לעניין ההוצאות, הרי שיש ממש בטענה כי לא הוצבע על טענות חדשות או שינוי מהותי בנסיבות אשר הוליד את הבקשה. לא הוברר מדוע לא הועלו הטענות אשר מבוקש להעלותן עתה מלכתחילה, ומדוע לא הוגשה תביעה שכנגד בשלב מוקדם יותר. בנסיבות אלה, ההיענות לבקשה נוטה להאריך את משך ההתדיינות, ואפשר שאף לחייב השלמות להליכי הגילוי המוקדם. בנסיבות אלה, ובהינתן טיב העניין הנדון ומהותו, מותנית ההיענות לבקשה בתשלום הוצאות משפט ושכר טירחת עורך דין בסך של 2,500 ₪. על המבקשים להציג קבלה בדבר תשלום הסכום האמור, בד בבד עם הגשת כתבי הטענות מצידם. הימנעות מתשלום כאמור תתפרש כויתור על האפשרות להגיש כתב הגנה מתוקן וכתב תביעה שכנגד.
עיון ביום 15.1.11.
ניתנה היום, ט"ז טבת תשע"א, 23 דצמבר 2010, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|