אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> קפלן נ' קבוצת פי סי אי ואח'

קפלן נ' קבוצת פי סי אי ואח'

תאריך פרסום : 25/02/2011 | גרסת הדפסה

ת"א
בית המשפט המחוזי ירושלים
3485-09
24/02/2011
בפני השופט:
משה דרורי

- נגד -
התובע:
תום קפלן
הנתבע:
1. קבוצת פי סי אי
2. אסף מאירי
3. ישי גולן
4. אגאייר גומא

החלטה

1.ביום ל אדר א תשע"א (13.2.11) ניתנה על ידי החלטה בעקבות הסכמת הצדדים, בכל הקשור והכרוך בדרך החיפוש במחשב, בהמשך להחלטות של בית המשפט המחוזי (כב' השופטת מרים מזרחי) ובית המשפט העליון.

2.לתומי, האמנתי כי בישיבה הנ"ל, שהתקיימה אך לפני 10 ימים, נפתרו כל הבעיות והחיפוש, במחשב, שנועד להתבצע ביום 23.2.11 יבוצע ללא כל בעיות, בהתאם להסכמות הנ"ל.

3.והנה, מאז הדיון ביום 13.2.11, החלה חלופת מכתבים בין עו"ד נמרוד קוזלובסקי לבין הכונס, עו"ד ערן פרזנטי, ובהמשך הוגשו לבית משפט זה ביום 21.2.11 שתי בקשות למתן הוראות לכונס הנכסים, האחת ע"י עו"ד ד"ר נמרוד קוזלובסקי, ב"כ קבוצת פי סי איי סי, והאחרת על ידי עו"ד ברקמן, ב"כ גומא אגיאר.

4.למחרת היום ביום 22.2.11 הוגשה הודעה דחופה בעניין הבקשות למתן הוראות לכונס הנכסים, שלמעשה הבקשה, הן של עו"ד ברקמן והן של עו"ד קוזלובסקי היא ליתן צו ביניים שיורה על אי ביצוע החיפוש במחשב, כאשר הטענה היא כי בשל היותי בהשתלמות, לא ניתן לקבל החלטה בנדון על ידי.

5.השופט התורן ביום 22.2.11, כב' השופט יורם נועם, הורה על עיכוב ביצוע של החיפוש במחשב עד ליון בבקשות בפניי, במועד שייקבע על ידי.

6.בנסיבות אלה, אני קובע – מיד עם שובי מההשתלמות – דיון ביום שני כד אדר א תשע"א (28.2.11), שעה 16.00.

7.לדיון זה יתייצבו הצדדים, באי כוחם, כונס הנכסים והמומחים למחשבים, הן זה של הכונס והן אלה של הצדדים.

8.למותר לציין כי עלות ישיבה זו, כולל זמנם של עורכי הדין ושל המומחים ישולם להם במלואם, בדרך ובמתכונת כפי שאקבע בהחלטה שתינתן בתום הדיון האמור.

9.אני ער לכך שהדיון נקבע בהתראה קצרה ואני יודע כי כל אחד מעורכי הדין וכן המומחים עסוק בתיקים אחרים ועשוי להימצא בדיון אחר או להימצא בחו"ל, אך לא אוכל להיענות לבקשות דחייה עקב לוח הזמנים הצפוף, כאשר עד כה לא בוצעו החלטות בית המשפט המחוזי ובית המשפט העליון. לפיכך, קבעתי את הדיון, לכתחילה, בשעות אחרי הצהרים, כדי להקל על ב"כ הצדדים והמומחים.

10.המזכירות תשלח העתק החלטה זו, בפקס ו/או בדואר אלקטרוני לב"כ הצדדים מיידית, עוד היום.

ניתנה היום, כ' אדר א תשע"א, 24 פברואר 2011, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ