פש"ר
בית המשפט המחוזי חיפה
|
25640-07-11
07/09/2011
|
בפני השופט:
בטינה טאובר
|
- נגד - |
התובע:
מירב רחל קליגר
|
הנתבע:
כונס נכסים רשמי מחוז חיפה
|
|
החלטה
הנני ממנה את עו"ד דורית ניסנבאום כנאמנת זמנית לביצוע הצעת הסדר לפי סעיף 19א' לפקודה.
על הנאמנת הזמנית להפקיד במשרדי הכנ"ר ערובה בחתימת ידה ע"ס 20,000 ₪ להבטחת מילוי תפקידה וחובותיה.
על הנאמנת הזמנית לפרסם בעיתון יומי בעל תפוצה (הארץ, ידיעות אחרונות, מעריב) מודעה על הצעת ההסדר, הזמנה להגיש תביעות חוב ומועד אסיפת נושים.
כמו כן תשלח הנאמנת הזמנית בדואר רשום עם אישור מסירה, העתק החלטה זו לכל הנושים המפורטים בדו"ח על חובות ונכסים מטעם החייב, לכל תיקי ההוצל"פ המתנהלים כנגד החייב, וכן הודעה לפיה עליהם להגיש לנאמן בתוך 60 ימים תביעת חוב ; כמו כן, הודעה על מועד אסיפת נושים, שמועדה 20 ימים לאחר מכן.
באסיפת הנושים ידון גם אישור מינויה של הנאמנת הזמנית כנאמנת לצורך בדיקת תביעות החוב והמשך הליכי ההסדר.
החלטת אסיפת הנושים תומצא לביהמ"ש על מנת שימונה נאמן לצורך ביצוע ההסדר לבדיקת תביעות החוב.
החייבת תישא בכל הוצאות הליך אישור הצעת ההסדר, לרבות פרסום המודעה בעיתונות, משלוח ההודעות לנושים ואגרות וכן הוצאות הנאמן (לרבות הנאמנת הזמנית).
על הנאמנת הזמנית ו/או הנאמן לדווח לבית המשפט אם אכן הושגה הסכמת הנושים להצעה כאמור וכן תוגש בקשה למתן הוראות, ככל שיידרש.
תנאי לעיכוב הליכי הוצל"פ נגד החייבת למשך 6 חודשים, הפקדת סך של 5,000 ₪ בחשבון נאמנות, שתפתח הנאמנת הזמניץ. רק לאחר שיופקד הסכום, יינתן צו העיכוב.
החייבת תפקיד סך של 1,000 ₪ מדי חודש עד ה-10 בכל חודש, בחשבון נאמנות שתפתח הנאמנת הזמנית. לא יופקד סכום חודשי כלשהו, תודיע הנאמנת לביהמ"ש ואזי יבוטל ההליך וכן יבוטל צו עיכוב הליכים נגד החייב.
נקבע לדיון בהצעת ההסדר ליום: 12/01/12 בשעה 09:30.
המזכירות תמציא העתק ההחלטה לב"כ הצדדים.
ניתנה היום, ח' אלול תשע"א, 07 ספטמבר 2011, בהעדר הצדדים.