קלוגר נ' אייזיקוביץ(אחר/נוסף)
|
ת"א בית המשפט המחוזי ירושלים |
30205-07-11
26.9.2011 |
|
בפני : משה בר-עם |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: זנון קלוגר |
: אולג אייזיקוביץ (אחר/נוסף) |
| החלטה | |
החלטה
החלטה
המבקש, הוא נתבע בהליך העיקרי, הגיש בקשתו להורות על סילוק התביעה על הסף. בנוסף, עתר המבקש להורות לתובע להפקיד ערובה להוצאות וכן, להארכת המועד להגשת כתב הגנה עד למתן החלטה בבקשות.
העובדה שמוגשת בקשה מעין זו, אין בה כדי לפגום בדרך ניהול ההליך או להוביל לשינוי דיוני (רע"א 10227/06 בובליל נ. עו"ד חיים אינדיג, פורסם במאגרים [9.1.07]; רע"א 9030/04 א. רובי ישראל (מ.מ.ש) בע"מ ואח' נ. גדיש קרנות גמולים בע"מ, פורסם במאגרים [26.6.07]).
רק במצבים חריגים ויוצאי דופן ראוי ליתן אורכה להגשת כתב הגנה, זאת מקום שעל פני הדברים יש סיכוי סביר לטענה הדיונית המקדמית, ומקום שהנתבע חייב להשקיע "משאבים רבים ביותר שאינם פרופורציונאליים בנסיבות העניין, על מנת להתגונן לגופם של דברים..." (רע"א 10227/06 בעניין בובליל, שם).
בענייננו, אין הדבר כן, ועיון בנימוקי הבקשה לסילוק על הסף, מעלה כי לא התקיימו התנאים אשר יש בהם להעיד על קיומו של מצב חריג. הרבה מטענות המבקש טעונות הוכחה ואין בהן כדי לשכנע בשלב הזה של הדיון כי יש לדון בהן עובר להגשת כתב הגנה כדין. לפיכך, כתב ההגנה יוגש במועד.
הבקשה לסילוק על הסף, כמו גם הבקשה להטיל ערובה, תידון על ידי השופט שידון בתובענה.
ניתנה היום, כ"ז אלול תשע"א, 26 ספטמבר 2011, בהעדר הצדדים.
משה בר-עם, רשם התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|