קונין נ' מדינת ישראל
|
ס"ע בית דין אזורי לעבודה חיפה |
2697-01-09
3.10.2010 |
|
בפני : עפרה ורבנר |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: אלכסנדר קונין |
: מדינת ישראל |
| החלטה | |
החלטה
1.תביעת התובע בתיק שבפנינו עניינה בהחלטת הנתבע-הגף להערכת תארים אקדמיים ודיפלומות מחו"ל במשרד החינוך שלא לאשר את שקילות התואר שקיבל התובע מאונ' לטביה לצורכי שכר.
2.על ביה"ד לבחון האם ההחלטה התקבלה בהתאם לעקרונות המשפט המנהלי, בסבירות, במידתיות ותוך קיום הליך תקין, וביה"ד אינו שם את שיקול דעתו במקום שיקול הדעת של הגף להערכת תארים אקדמיים.
נחזור ונציין את אשר פירטנו בהחלטתנו מ-6.5.10, כי אין רלוונטיות לשאלה האם התובע נכח בשיעורים כאלה או אחרים, אם לאו, אלא אם הידע שצבר בעקבות הלימודים הינו ברמה הנדרשת מבוגר תואר ראשון מקביל במוסד ישראלי.
3.אשר על כן ככל שהתובע סבור כי נפלו פגמים בהחלטה הנוגדים את עקרונות המשפט המנהלי, עליו להגיש תצהירי עדות ראשית המתייחסים לפגמים אלה בתוך 60 יום מהיום, בצירוף כל המסמכים הרלוונטיים. עותק יישלח ישירות לצד שכנגד.
ככל שברצון הנתבעת להגיש תצהירים מטעמה היא רשאית לעשות כן בתוך 60 יום מקבלת תצהירי התובע. עותק יישלח ישירות לצד שכנגד.
4.התיק נקבע להוכחות לתאריך 12.5.11 בשעה 10:00.
ניתנה היום, כ"ה תשרי תשע"א, 03 אוקטובר 2010, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|