חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

פרי נ' רקטל חב לבינין ופיתוח בע,מ

תאריך פרסום : 27/08/2013 | גרסת הדפסה
ס"ע
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
37298-05-12
19/08/2013
בפני השופט:
אסנת רובוביץ - ברכש

- נגד -
התובע:
משה פרי
הנתבע:
רקטל חברה לבניין ופיתוח בע"מ
פסק-דין

פסק דין

1. ביום 20.5.2012 הגיש התובע כתב תביעה נגד הנתבעת.

2.הנתבעת לא הגישה כתב הגנה ולא התייצבה לדיון שהתקיים ביום 19.5.2013. בדיון הודיע התובע כי מסר העתק מכתב התביעה למזכירת הנתבעת וכן לביתו של מנהל הנתבעת. בסיום הדיון ניתנה החלטתי לפיה התובע יבצע מסירה אישית של כתב התביעה ושל פרוטוקול הדיון לכתובת הנתבעת כפי שהיא מופיעה בתדפיס רשם החברות. כן נקבע דיון נוסף ליום 14.7.2013.

3. הנתבעת לא התייצבה גם לדיון שהתקיים ביום 14.7.2013 ובדיון נקבע כי על התובע לבצע מסירה אישית של כתב התביעה לכתובת הרשומה של הנתבעת לפי תדפיס רשם החברות, ברחוב אברך חנה 49 רחובות.

4. ביום 15.7.2013 הגיש התובע לבית הדין בקשה למתן פסק דין בהיעדר הגנה והודיע כי הגיע לכתובת הנתבעת הרשומה ברשם החברות אולם אין במקום משרדים של הנתבעת.

5.אשר על כן ובתוקף סמכותי לפי תקנה 43 לתקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין), התשנ"ב – 1991 ניתן בזאת תוקף של פסק דין בהיעדר הגנה, על יסוד כתב התביעה בלבד.

6.לפיכך, הנתבעת תשלם לתובע בתוך 30 יום מהמועד בו יומצא לה פסק הדין את הסכומים כמפורט:

א.יתרת שכר חודש 12/2011 – בסך 1,000 ₪ בתוספת הפרשי ריבית והצמדה כחוק מיום 1.1.2012 ועד למועד התשלום בפועל.

ב.יתרת שכר חודש 1/2012 – בסך 2,000 ₪ בתוספת הפרשי ריבית והצמדה כחוק מיום 1.2.2012 ועד למועד התשלום בפועל.

ג. שכר חודש 2/2012 – בסך 11,000 ₪, בתוספת הפרשי ריבית והצמדה כחוק מיום 1.3.2012 ועד למועד התשלום בפועל.

ד.תמורה בגין עבודה בשעות נוספות בסך 3,750 ₪ בתוספת הפרשי ריבית והצמדה חוק מיום 1.3.2012 ועד למועד התשלום בפועל.

ה.פדיון חופשה בסך 1,287 ₪ בתוספת הפרשי ריבית והצמדה כחוק מיום 1.3.2102 ועד למועד התשלום בפועל.

ו.תמורת הודעה מוקדמת בסך 2,145 ₪ בתוספת הפרשי ריבית והצמדה כחוק מיום 1.3.2012 ועד למועד התשלום בפועל.

ז.פיצוי בגין אי ביצוע הפרשות לביטוח מנהלים ולקרן השתלמות בסך 5,000 ₪ בתוספת הפרשי ריבית והצמדה כחוק מיום 1.3.2012 ועד למועד התשלום בפועל.

ח.החזר הוצאות בגין אחזקת רכב, דלק ופלאפון בסך של 12,198 ₪, בתוספת הפרשי ריבית והצמדה כחוק מיום 1.3.2012 ועד למועד התשלום בפועל.

יצויין כי הסכום שנתבע בגין רכיב זה היה גבוה יותר אולם לנוכח סכום התביעה הכולל, שבגינו אף שולם אגרה, אין לפסוק לטובת התובע מעבר לסכום האמור.

לפיכך גם לא נפסקו לטובת התובע רכיבים נוספים.

7.בנוסף, תשלם הנתבעת לתובע הוצאות ושכ"ט בסך של 3,000 ₪. אם סכום זה לא ישולם בתוך 30 יום מהמועד בו יומצא לנתבעת פסק הדין, יישא הסכום הפרשי הצמדה וריבית כחוק מהיום ועד למועד התשלום בפועל.

ניתן היום, י"ג אלול תשע"ג, ( 19 לאוגוסט 2013), בהעדר הצדדים ויישלח אליהם.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ