פראג נ' מדינת ישראל ואח' - פסקדין
|
ס"ע בית דין אזורי לעבודה חיפה |
13561-05-10
9.5.2010 |
|
בפני : אביטל רימון-קפלן |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: הנא פראג |
: 1. מדינת ישראל 2. סאלח חטיב - מפקח |
| החלטה | |
החלטה
1.זוהי בקשת המבקשת מהיום (9/5/10) למתן צו מניעה זמני במעמד צד אחד, אשר יאסור על המשיבים להפסיק את עבודתה כבודקת בחינות בשפה העברית במגזר הדרוזי במועד קיץ תש"ע או בכלל ו/או לבצע כל רוטציה ואו שינוי ברשימת בודקי הבחינות הנ"ל, ו/או לשלוח כל הודעה לכל מורה אחר בדבר מינויו כבודק בחינות במקום המבקשת.
2.לטענת המבקשת את ההודעה על הפסקת תפקידה כבודקת במועד קיץ תש"ע, היא קיבלה ביום 22/4/10 ולשיטתה הודע לה כי יחליף אותה בתפקידה מורה בשם פאיז אברהם.
3.דא עקא, שחרף הסעד המתבקש על ידיה היינו להימנע ממשלוח כל הודעה לכל מורה אחר בדבר מינויו כבודק בחינות במקומה, סעד אשר יש לו השלכה משמעותית על אותו מורה שלדבריה נמסר לו כי יחליף אותה בתפקידה – לא צירפה המבקשת את אותו מורה שזכויותיו אמורות להיפגע ככל שתענה בקשתה, כצד לבקשה.
4.לא למותר יהיה לציין, כי המבקשת אף לא טרחה לציין מתי צפויות אותן בחינות במועד קיץ תש"ע, להתקיים.
5.מכל מקום, לאחר עיון בבקשה ובתצהיר התומך בה - אינני רואה מקום לסטות מהכלל שדיון יש לקיים במעמד שני הצדדים ובענייננו שלושת הצדדים. ודוק, לעניין זה אף לא נעלם מעיני כי גם אם המבקשת לא נקבה במועדי הבחינות הצפויות, ברי כי יש לקיים את הדיוןם בהקדם האפשרי.
6.אי לכך, ניתנות ההוראות שלהלן בכל הנוגע לקידום בירור הבקשה שבנדון בהקדם האפשרי.
7.המבקשת תתקן את בקשתה שבנדון, על ידי צירוף אותו מורה שאמור להחליפה כמשיב מס' 3 לבקשה, ותגיש את הבקשה המתוקנת עד לא יאוחר ממחרתיים (11/5/10) בשעה 12:00 לתיק בית הדין.
8.המבקשת תבצע מסירה אישית של החלטה זו, של הבקשה המתוקנת ושל כתב התביעה העיקרי, לכל אחד מן המשיבים 1-3 עד לא יאוחר מיום 12/5/10 בשעה 12:00.
9. המשיבים 1-2 יגישו תצהיר/י תשובה לבקשה עד לא יאוחר מיום 23/5/10 שעה 10:00.
העתק יימסר במישרין לידי ב"כ המבקש ולידי המשיב 3 לבקשה המתוקנת.
המשיב 3 יהיה רשאי להגיש תצהיר תשובה מטעמו, אם ימצא לנכון לעשות כן, עד לא יאוחר מיום 23/5/10 שעה 10:00.
העתק התצהיר, אם אמנם יוגש תצהיר כאמור, יימסר במישרין לידי ב"כ המבקש ולידי המשיבים 1-2.
10.הבקשה למתן צו מניעה זמני, תידון בפני מותב בראשותי, במעמד כל הצדדים (היינו המבקשת וכל המשיבים) ביום 24/5/10 בשעה 09:30 .
11.התיק יובא לעיוני ביום 12/5/10 בבוקר , ולהסרת כל ספק מובהר בזאת שככל שלא תמצא בו בקשה מתוקנת כאמור בהחלטה זו – תמחק הבקשה על הסף, ללא אזהרה נוספת.
המזכירות תמציא העתקים לב"כ המבקשת ללא דיחוי.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|