- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
פחימה ואח' נ' חדד ואח'
|
ת"א בית משפט השלום ראשון לציון |
13743-04-10
11.5.2011 |
|
בפני : יחזקאל קינר |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: 1. עידו פחימה 2. אליהו פחימה |
: 1. יעל-שחר חדד 2. אסתר כהן 3. אביבה להב 4. גילה ישי |
| החלטה | |
החלטה
יש להצטער מאד על כך, שהליך הגישור לא נוצל לצורך השגת הסדר בין הצדדים. בית המשפט ציפה לכך שהתקיים הליך גישור אינטנסיבי, אך למרבה הצער, בחודשים שחלפו מאז הדיון הקודם לא מצטייר כי אכן ההליך היה יעיל.
בנסיבות אלה, יש צורך לקדם את התיק ובראש ובראשונה אני מורה כי הצדדים יחליפו ביניהם תצהירי גילוי מסמכים כללים וזאת תוך 15 יום מהיום. אין מניעה כי יינתן תצהיר אחד מטעם התובעים והנתבעים שכנגד ותצהיר אחד מטעם הנתבעות והתובעות שכנגד כשהמצהירים יציינו בתצהירם כי הוא ניתן לא רק בשמם אלא בשם כל בעלי הדין האחרים (מאותו צד).
אינני מוצא מקום לאפשר קיום הליכים מקדמיים נוספים וזאת לאחר שחלפה כבר למעלה משנה מאז הוגשה התביעה. אמנם, התקיים הליך גישור בין הצדדים, אך לא נתבקשו ארכות והליכים מקדמיים היו צריכים להתקיים עוד לפני מועד הדיון הקודם.
עדויות ראשיות יוגשו בתצהירים. תצהירי עדי התובעים והנתבעים שכנגד יוגשו תוך 45 יום מהיום, ותצהירי עדי הנתבעות והתובעות שכנגד יוגשו תוך 45 יום מקבלת תצהירי עדי התובעים והנתבעים שכנגד. לתצהירים יצורפו כנספחים כל המסמכים שחפצים להגישם באמצעות המצהירים (או שיש להפנות לתיקי המוצגים/כתבי הטענות). התצהירים יתייחסו הן לתביעה והן לתביעה שכנגד.
צד המעוניין להזמין עד שאין אפשרות לקבל ממנו תצהיר, יגיש ביחד עם תצהיריו בקשה להזמנת העד, שבה יפרט את הפניה אל העד, את הסיבה לחוסר האפשרות לקבלת תצהיר מהעד, את נושאי עדותו ואת תמציתם הצפויה.
על הפרק עדיין בקשה לפיצול סעדים שב"כ התובעים מתכוונת להגיש ולוחות הזמנים לצורך זה נקבעו כבר בהחלטה מיום 16.1.11.
כמו כן, שמעתי מבאי כח הצדדים, על החלפות הייצוג בתיק זה ויש להגיש הודעות מסודרות בעניין זה בהקדם האפשרי.
נקבע לישיבת טרום הוכחות לאחר קבלת התצהירים ליום 31.10.11 בשעה 09:30.
ניתנה והודעה היום ז' אייר תשע"א, 11/05/2011 במעמד הנוכחים.
יחזקאל קינר, סגן נשיא
הוקלד על ידי: מירה אזולאי התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
