פ"ה
בית דין אזורי לעבודה נצרת
|
36190-10-14
19/11/2014
|
בפני השופט:
מוסטפא קאסם
|
- נגד - |
המבקשת:
עורכי דין לקידום מנהל תקין (ע"ר 580591899) עו"ד נדאל חאיק ואח'
|
המשיבים:
1. המועצה המקומית מג'אר 2. משרד הפנים- מדינת ישראל 3. אנוואר פתפות
עו"ד שכיב עלי עו"ד ארנון חזון
|
החלטה |
1.לפניי בקשה למתן סעדים ארעיים במעמד צד אחד וכן סעדים זמניים.
במסגרת הבקשה, עתרה המבקשת, בין היתר, למתן הצווים הזמניים כדלקמן:
א. צו המורה למשיבים 1 ו-2 להקפיא באופן מידי את הליכי מינויו של המשיב 3 לתפקיד גזבר זמני של המשיבה 1.
ב.צו האוסר על המשיבים 1 ו-2 ו/או מטעמם לרבות החשב המלווה, להציג את המשיב 3 כמי שמכהן כגזבר של המשיבה 1.
ג.צו האוסר על המשיבים 1 ו-3 או מי מטעמם, לרבות החשב המלווה שמונה למשיבה 1 ע"י המשיב 2, לאשר את העסקתו של המשיב 3 בתור גזבר זמני.
ד.צו המורה למשיבים 1 ו- 2 להמציא לידי המבקשת את המסמכים הבאים: פירוט הנסיון התעסוקתי שיש למשיב 3 כולל אסמכתאות מתאימות וכן חוות הדעת של היועץ המשפטי שהתייחס למועמדותו של המשיב 3.
ה.לתת כל סעד אחר שנראה לבית הדין ואשר ימנע את סיכול הסעדים המבוקשים בתיק העיקרי (להלן: "הבקשה").
2.מאחר שמדובר בהחלטה בבקשה למתן סעד זמני, כל העובדות שתפורטנה בהמשך – הינן לכאוריות בלבד.
על פי החומר הרב שהובא בפני בית הדין עד כה, ניתן לקבוע לכאורה מסכת ארוכה של עובדות. אך בית הדין יתמקד כאמור בעובדות הרלוונטיות לעניין ההכרעה בבקשה.
תמצית מקוצרת מאד של הרקע העובדתי הלכאורי
3. המועצה מינתה את המשיב מס' 3 (להלן: "הגזבר") לתפקיד של גזבר זמני, לאחר פרישתו של הגזבר הקודם בסוף חודש ספטמבר 2014.
4.מינויו של הגזבר הזמני, בוצע מכוח הוראות חוזר מנכ"ל משרד הפנים מס' 1/2011 מיום 11.5.11 הדן בהעסקת ממלאי מקום ברשויות המקומיות.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת