עלי גנאים(המנוח) ואח' נ' עלי גנאים ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית המשפט המחוזי חיפה
55588-09-11
18.4.2012
בפני :
תמר שרון נתנאל

- נגד -
:
1. עז' המנוח נאיף עלי גנאים (המנוח)
2. אחמד נאיף גנאים
3. עלי גנאים

:
1. עז' המנוח חוסין עלי גנאים
2. עז' נג'מה חוסין שחאדה
3. חמיד חוסין גנאים
4. סלים חוסין גנאים
5. ח'אלד גנאים
6. פואד גנאים
7. עז' המנוחה סעיד חוסין גנאים (המנוח)
8. פיסל סעיד גנאים
9. איימן גנאים
10. סאמר גנאים

החלטה

החלטה

תעודת זהות הנתבע 8, פיסל גנאים כפי שמופיעה בכותרת כתב התביעה, אינה תואמת לתעודת זהותו כפי שמופיעה בצו ירושת המנוחה נג'מה דאר שחאדה ובצו ירושת המנוח סעיד חוסין גנאים.

אציין, כי תעודת זהותו של הנתבע 8, כפי שמופיעה בכותרת כתב התביעה, זהה למספר תעודת זהות הנתבע 9.

בנוסף, לא הוגשו מסמכים כלשהם אשר יש בהם כדי להעיד על קיומה של עסקת המכר בזיקה לסעיף 4 להחלטתי מיום 3/1/12. ככל שלא קיימים מסמכים - על התובע להגיש תצהיר לאימות האמור בכתב התביעה.

התובע יגיש את המסמכים החסרים, יתקן את פרטי תעודת זהות הנתבע 8 ויבצע לו מסירה כדין והכל – בתוך 14 ימים מקבלת החלטה זו.

מזכירות: תזכורת מעקב.

החלטה זו ניתנה על ידי כרשמת בית המשפט המחוזי בחיפה.

ניתנה היום, כ"ו ניסן תשע"ב, 18 אפריל 2012, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>