חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

עירית רהט נ' אלמטאלקה ואח'

: | גרסת הדפסה
חע"מ
בית משפט השלום באר שבע
261-07
29.12.2010
בפני :
איתי ברסלר-גונן

- נגד -
:
עירית רהט
:
1. מחמד (אחמד אלמטאלקה
2. איימן אחמד אלמטאלקה – בעצמו

החלטה והכרעת דין,גזר-דין

החלטה והכרעת דין

מתיר לנאשמים לחזור בהם מכפירתם.

על פי הודאת הנאשמים בעובדות הנטענות בכתב האישום, הנני מרשיע אותם בעבירה המיוחסת להם כמתואר בכתב האישום, שהיא עבירה של ניהול עסק ללא רישיון, עבירה לפי סעיפים 4 ו – 14, לחוק רישוי עסקים, תשכ"ח – 1968.

פוסק שכרו של העד שהתייצב היום לדיון ההוכחות, מר אלי עצמון בסך 188 ₪. ההוצאות ישולמו על ידי המאשימה.

ניתנה והודעה היום כ"ב טבת תשע"א, 29/12/2010 במעמד הנוכחים.

איתי ברסלר-גונן, שופט

גזר דין

הנאשמים הורשעו, עפ"י הודאתם, בעבירה לפי סעיפים 4 ו- 14 לחוק רישוי עסקים, התשכ"ח – 1968 (להלן: "החוק"), בכך שניהלו עסק מסוג דוכן פלאפל וקיוסק בכניסה לחניון העירוני ברהט וזאת בין השנים 2005 עד 2007, ללא רשיון, הכל כמפורט בכתב האישום.

הצדדים הגיעו להסדר טיעון אשר בנסיבות עומד במתחם הסבירות, במיוחד כאשר העסק סגור.

בהתחשב – בנסיבות העבירה הנ"ל ובאמור ע"י הצדדים, אני דן את הנאשמים לעונשים הבאים:

1.כל אחד מהנאשמים ישלם קנס בסך 1,250 ₪ או 15 ימי מאסר תמורתו. הקנס ישולם על ידי כל אחד מהנאשמים ב- 5 תשלומים חודשיים, שווים ורצופים החל מיום 01/02/11 ובכל 1 (ראשון) לחודש שלאחריו. במקרה של אי תשלום אחד מהשיעורים במועדים שנקבעו, תעמוד כל יתרת הקנס לפירעון מיידי.

2.אני מחייב כל נאשם לחתום בנפרד על התחייבות להימנע מעבירה לפי הוראות סעיפים 4, 14 ו- 18 לחוק. כל התחייבות תוגבל לסך של 10,000 ₪ ותחול למשך שלוש שנים מהיום. אם לא תינתן ההתחייבות בתוך 72 שעות, ייאסר הנאשם שלא חתם עליה למשך 10 ימים לשם כפייה.

3.אני מצווה על הנאשמים להפסיק את העיסוק בעסק המתואר בכתב האישום וזאת באופן מיידי.

זכות ערעור בתוך 45 ימים לבית המשפט המחוזי.

ניתנה והודעה היום כ"ב טבת תשע"א, 29/12/2010 במעמד הנוכחים.

איתי ברסלר-גונן, שופט

הוקלד על ידי: עינת חייט התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>