עירית אילת נ' אלמליח ואח'
|
חע"מ בית משפט השלום אילת |
1386-09
17.3.2011 |
|
בפני : יואל עדן |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: עירית אילת |
: 1. אמיל אלמליח 2. שלומית אסרף |
| הכרעת-דין,גזר-דין | |
הכרעת דין
על יסוד הודיית הנאשמים באמור בעובדות כתב האישום, אני מרשיע אותם בעבירות המפורטות בו.
ניתנה והודעה היום י"א אדר ב תשע"א, 17/03/2011 במעמד הנוכחים.
יואל עדן, שופט
גזר דין
1.הנאשמים הורשעו, על פי הודיתם, בעבירות של ביצוע עבודות טעונות היתר, בלא היתר, לפי סעיף 145(א), 204(א) ו- 204(ב) לחוק התכנון והבניה ואי קיום צו הפסקה שיפוטי – עבירה לפי סעיף 240 לחוק התכנון והבניה.
2.הצדדים הגיעו להסדר טיעון, ובנסיבות הענין לא ראיתי לנכון לסטות ממנו.
3.לפיכך, הנני מטיל בזה על הנאשמים עונש כדלהלן:
על הנאשם 1:
קנס – הנאשם 1 ישלם קנס בסך 20,000 ש"ח או מאסר למשך 100 יום תחתיו; הקנס ישולם ב- 20 תשלומים חודשיים שווים ורצופים. התשלום הראשון ישולם בתוך 30 יום מהיום ויתר התשלומים מידי 30 יום לאחר מכן.
התחייבות – הנאשם 1 יחתום על התחייבות על סך 40,000 ש"ח, אשר יהיה עליו לשלם באם בתוך שנתיים מהיום יעבור על עבירות נוספות לפיהן הורשע. לא ישלם הנאשם 1 את הסך האמור בהתחייבות, ייאסר הוא ל- 200 ימים. היה והנאשם 1 לא יחתום על התחייבות כאמור בתוך 48 שעות – ייאסר הוא בגין כך למשך 90 ימים.
על הנאשמת 2:
קנס – הנאשמת 2 תשלם קנס בסך 5,000 ש"ח או מאסר למשך 25 יום תחתיו; הקנס ישולם ב- 20 תשלומים חודשיים שווים ורצופים. התשלום הראשון ישולם בתוך 30 יום מהיום ויתר התשלומים מידי 30 יום לאחר מכן.
התחייבות – הנאשמת 2 תחתום על התחייבות על סך 10,000 ש"ח, אשר יהיה עליה לשלם באם בתוך שנתיים מהיום תעבור על עבירות נוספות לפיהן הורשעה. לא תשלם הנאשמת 2 את הסך האמור בהתחייבות, תאסר ל- 50 ימים. היה והנאשמת 2 לא תחתום על התחייבות כאמור בתוך 48 שעות – תאסר היא בגין כך למשך 25 ימים.
על שני הנאשמים:
צו הריסה - אני מורה לנאשמים להרוס את כל הבנייה שנעשתה ללא היתר ולהחזיר את המצב לקדמותו. הנאשמים יבצעו את הצו תוך 3 חודשים מהיום. היה והנאשמים לא יעשו כן, תהא רשאית הוועדה המקומית לבצע את הצו והנאשמים ישאו בהוצאותיה.
הרשם, כהגדרתו בסעיף 1 של חוק המקרקעין תשכ"ט-1969 ירשום הערת אזהרה על דבר נתינתו של צו הריסה זו. האחריות למסירת הודעה לרשם - על התביעה. היה ובתוך התקופה האמורה לעיל יקבלו הנאשמים היתר כחוק - יראה צו ההריסה כבטל.
זכות ערעור בתוך 45 יום מהיום.
ניתנה והודעה היום י"א אדר ב תשע"א, 17/03/2011 במעמד הנוכחים.
יואל עדן, שופט
הוקלד על ידי: טליה אבינועם התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|