חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

עבד אל קאדר(עציר) נ' מדינת ישראל

: | גרסת הדפסה
עמ"ת
בית המשפט המחוזי מרכז
6854-01-10
17.1.2010
בפני :
ליאורה ברודי

- נגד -
:
תאר עבד אל קאדר (עציר)
:
מדינת ישראל
החלטה

החלטה

לאחר שעיינתי בנימוקי הערר ובהחלטת בית משפט קמא, ובהסכמת באי כוח הצדדים שהושגה בהמלצתי, אני מורה לשירות המבחן להכין תסקיר מעצר אודות העורר, אשר יתייחס למסוכנותו ולאפשרות שחרורו לחלופה.

יובהר ויודגש כי אין בעצם ההוראה על קבלת תסקיר משום קביעת מסמרות ביחס למעצרו או שחרורו של העורר, ובית משפט קמא יחליט, בבוא העת, על פי שיקול דעתו.

תשומת לב שירות המבחן מופנית לכך כי העורר נתון במעצר עד תום ההליכים בבית מעצר "הדרים".

לצורך קבלת הפרטים הרלוונטיים , ניתן לפנות לבא כוח העורר עו"ד תאמר עוביד, פקס: 039231022 , נייד: 0505498765.

התיק יוחזר אפוא לבית משפט קמא , המתבקש לקבוע מועד דיון בעוד כ – 21 יום.

המזכירות תשלח לשירות המבחן למבוגרים העתק מכתב האישום, בקשה למעצר עד תום ההליכים, החלטת בית משפט קמא ופרוטוקול ישיבת היום.

ניתנה והודעה היום ב' שבט תש"ע, 17/01/2010 במעמד הנוכחים.

ליאורה ברודי, שופטת

הוקלד על ידי: רחלי עוז התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>