סע"ש
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
|
47541-09-14
05/07/2015
|
בפני השופטת:
חנה טרכטינגוט
|
- נגד - |
התובע:
מתן כהן עו"ד רות דונר
|
הנתבעת:
ספרינטגרף בע"מ עו"ד שמואל בן אריה
|
החלטה |
.
1.ביום 17.6.15 התקיים קדם משפט.
ב"כ הנתבעת ביקש שהות של 7 ימים על מנת להודיע לבית הדין את עמדתו בענין הזכויות הכספיות הנטענות על ידי התובע.
ב"כ התובע עמדה על הוצאות ישיבת קדם המשפט אשר לא נוצלה כראוי וזאת לאור העובדה כי ב"כ הנתבעת לא היה מוכן באותה ישיבה מבחינה מספרית.
2.הוגשה לבית הדין הודעה מטעם הנתבעת, בה קיימת התייחסות לרכיבים הנתבעים על ידי התובע.
בהודעה נאמר כי לנתבעת התאפשר להציג את עמדתה רק לאחר שהתובע המציא לה חומר אשר היה ברשותו, והכוונה היא לשעות נוכחות ותלושי השכר.
3.הנתבעת אינה מפרטת מתי הועברו המסמכים, ומכל מקום לכתב התביעה מצורף תחשיב המתייחס לשעות העבודה על פי תלושי השכר.
תלושי השכר הוצאו על ידי הנתבעת והם בשליטתה.
אין כל הסבר מדוע לא נערך תחשיב הנתבעת המפורט בהודעה בטרם ישיבת קדם המשפט.
4.לפיכך מתקבל טענת התובע לתשלום הוצאות בגין ישיבת קדם המשפט בסך של 2,000 ₪ אשר ישולמו על ידי הנתבעת תוך 30 יום מהיום שתומצא לה ההחלטה
5. התיק יועבר למזכירות לצורך קביעת מותב ומועד להוכחות.
6.הצדדים יגישו את העדויות הראשיות שלהם ושל עדיהם בתצהירים, בצירוף כל המסמכים שברצונם להסתמך עליהם.
7.העתקי התצהירים והמסמכים יועברו ישירות לצד השני.
8.על התובע להגיש התצהירים כאמור עד ליום 1.10.15 והנתבעת תוך 60 יום מקבלת תצהירי התובע.
9.לא יוגשו תצהירי התובע במועד, תימחק התובענה על הסף עפ"י תקנה 44 (3) לתקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין) תשנ"ב - 1991 בלי התראה נוספת. לא יוגשו תצהירי הנתבעת במועד, תיחשב הנתבעת כמי שאין בדעתה להגיש ראיות.
10.סירב עד לאמת דבריו בתצהיר, או שלא עלה בידי צד לבוא עימו בדברים יגיש אותו צד למזכירות בית הדין בקשה להזמנת אותו עד שיעיד בפני בית הדין במועד ישיבת ההוכחות. בבקשה האמורה יפורטו הסיבות בגינן מבוקש להעיד עדים שלא בתצהיר, מהות העדות והרלוונטיות שלה להליך. הבקשה תוגש לא יאוחר ממועד הגשת תצהירי הצד המבקש.
11.חקירה נגדית של עדי התובע לא תעלה על שעה וחצי.