סע"ש 44053-10-14
|
סע"ש בית דין אזורי לעבודה ירושלים |
44053-10-14
16.3.2016 |
|
בפני השופטת: שרה שדיאור |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובע: מחמד סעיד אבו עקל |
הנתבעים: 1. מושב משואה 2. 2. פתוח שאן בע"מ |
| החלטה | |
בפני בית הדין בקשת הנתבע 1 למחיקת התביעה מיום 10.3.16.
טיעוני הצדדים:
-
הנתבע 1 טען כי בהתאם להחלטת בית הדין מישיבת יום 6.5.15, היה על התובע להודיע בתוך 7 ימים אם ברצונו למחוק את הנתבעת 1 מכתב התביעה, אחרת תימחק התביעה ללא התראה נוספת. היות שהתובע לא הגיש הודעה מטעמו, די בכך כדי למחוק את התביעה. לגופו של ענין טען הנתבע 1 כי בהיתר העבודה שצורף לתצהיר התובע לא מופיע שמו של הנתבע 1 כלל, לנתבע 1 אין בית אריזה, התובע טען כי מנהליו היו "בוריס והדר" שאינם עובדים של הנתבע 1, התובע לא צירף נסח של הנתבע 1, בניגוד ליתר הנתבעים. משכך, אין כל עילת תביעה כנגד הנתבע 1.
-
התובע התנגד לבקשה וטען כי דינה להידחות. לטענתו, אכן לא הודיע על רצונו למחוק את התביעה כנגד הנתבע 1, וזאת כיוון שעומד הוא על תביעתו ולא ברור מדוע תימחק התביעה רק בגין אי הגשת הודעה לבית הדין. לגופו של עניין טען כי הנתבע ממציא שיטות העסקה מתוחכמות שנועדו להתחמק ולהתעלם מזכויות עובדיו. ב"כ התובע הפנה לתיק אחר בו הוא מיצג עובדים אחרים, וטען כי ממנו עולה שהתובע מפר את חוקי המגן ומערכת המשפט. לטענתו, מר שלמה עמרם טען כי הוא ניהל את המטע של הנתבע 1, והוציא אלפי היתרים לתושבי שטחים, לפיכך, חלק מההיתרים שצורפו לתצהיר התובע הנם על שמו של שלמה עמרם, שנתן שירותים לנתבע 1.
הרקע לבקשה:
-
בתאריך 6.5.15 התקיים קדם משפט בתיק זה. במסגרת הדיון מסר ב"כ התובע:
"אני אודיע לבית הדין לאחר קבלת האישור מהמנהל האזרחי אם אני מוחק את משואה – הנתבעת 1 מכתב התביעה. זאת אעשה תוך 7 ימים מקבלת אישור המנהל".
-
בעקבות הודעת ב"כ התובע, במסגרת הדיון נקבע:
-
ניתן בזה צו למנהל האזרחי למסור תעודת עובד ציבור אשר בה תפורטנה תקופות אישורי הכניסה לישראל של התובע מר מחמד סעיד אבו עקל לתקופה מינואר 2008 ועד ינואר 2014.
-
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|