סע"ש 40230-09-15 תיריזו אבו סמרה נ' זהר בולוס
|
סע"ש בית דין אזורי לעבודה נצרת |
40230-09-15
27.6.2016 |
|
בפני השופט: ד"ר טל גולן |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובעת: תיריזו אבו סמרה עו"ד רולא ג'ובראן |
הנתבע: זהר בולוס עו"ד איימן חטיב |
| החלטה | |
.
1.ניתן בזה צו הדדי לגילוי מסמכים ועיון בהם תוך 30 ימים מהיום. ככל שהצדדים מעוניינים בגילוי מסמכים ספציפיים, עליהם להגיש בקשה במסגרת 30 הימים האמורים.
2.הצדדים יגישו את העדויות הראשיות של כל עדיהם (לרבות בעלי הדין) בתצהירים. כל צד יצרף לתצהיריו את כל המסמכים שהוא מבקש לעשות בהם שימוש במסגרת פרשת ראיותיו.
3.העתק מהתצהירים והמסמכים יועברו ישירות לצד השני על ידי המגיש אותם במועד שנקבע בהחלטה.
הצדדים ירשמו על גבי התצהירים או במסמך לוואי את התאריך והדרך בה הועברו התצהירים לצד השני כאמור.
4.סדר הגשת התצהירים והעתק המסמכים יהיו כדלהלן:
התובעת עד ליום 28/08/2016.
הנתבע תוך 30 יום מקבלת תצהירי התובעת, ועד ליום 28/09/2016.
5.לא יוגשו תצהירי התובעת במועד, ישקול בית הדין מחיקת התובענה על הסף לפי תקנה 44(3) לתקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין) התשנ"ב-1991, בלי אזהרה נוספת. לא יוגשו תצהירי הנתבע במועד, ייראה הדבר כאילו אין בדעת הנתבע להביא ראיות, והוא לא יורשה להגיש ראיות מטעמו.
6.על המצהירים להתייצב לחקירה שכנגד על תצהיריהם בבית הדין במועד שנקבע להוכחות (או במועדים שייקבעו בעתיד להוכחות), אלא אם כן הודיע צד למשנהו שהוא מוותר על חקירת אותו עד.
7.סירב עד לאמת דבריו בתצהיר, או שלא עלה בידי אחד מהצדדים לבוא עמו בדברים, יגיש אותו צד לבית הדין, תוך המועד שנקבע להגשת תצהיריו, הודעה על כוונה להזמין אותו עד שיעיד בפני בית הדין במעמד הישיבה אשר תיקבע לשמיעת הוכחות הצדדים, כאשר העתק מההודעה יישלח ישירות לצד השני.
בהודעה האמורה יפורטו הסיבות שבגינן מבוקש להעיד כל אחד מהעדים שלא בתצהיר, וגם יפורטו העניינים לגביהם יידרש כל עד להתייחס בעדותו.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|