סע"ש 3622-09-14 חותרי נ' אבצמיג הנמל אשדוד בע"מ ואח'
|
סע"ש בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו |
3622-09-14
24.3.2015 |
|
בפני השופט: תומר סילורה |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובע: עומר חותרי עו"ד בדיר עבד |
הנתבעת: 1. אבצמיג הנמל אשדוד בע"מ 2. אברהם בכר עו"ד גריידי |
| החלטה | |
רקע כללי
1.התובע הגיש תביעה כנגד הנתבעת בבית הדין לעבודה בתל-אביב.
2.ביום 18.3.2015 התקיים בפני דיון מקדמי בתיק. לדיון התייצב ב"כ התובע בלבד אשר מסר שב"כ הנתבעים לא יכול להגיע לדיון עקב סיבות אישיות.
3.במועד הדיון העליתי בפני ב"כ התובע את העובדה שבהתאם לכתב התביעה מקום ביצוע העבודה של התובע היה באשדוד ומשרדה הרשום של הנתבעת הוא באשדוד ולפיכך אין לבית הדין בתל-אביב סמכות מקומית לדון בתביעה וב"כ התובע התבקש להודיע את עמדתו בנוגע לכך. בהתאם לעמדת ב"כ התובע: "ב"כ הנתבעים לא התנגד ולא העלה את הטענה הזאת בהזדמנות הראשונה. מאחר ומדובר בסמכות מקומית, ביה"ד קנה סמכות והצדדים מסכימים לסמכות ביה"ד האזורי לעבודה בתל אביב"
4.ביום 23.3.2015 הגיש ב"כ הנתבעים את תגובתו ולפיה "ניתנת הסכמת ב"כ הנתבעים לדון בתיק זה בפני בית הדין לעבודה בתל-אביב"
הכרעה
5.לפי לשון תקנה 3(א)(1) לתקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין) התשנ"ב-1991, לעובד יש זכות בחירה להגיש את התביעה כנגד מעסיקו הן ב"מקום העבודה" והן ב"מקום ביצוע העבודה". "מקום ביצוע העבודה" הוא המקום שבו בוצעה העבודה בפועל ואילו את המונח "מקום העבודה" ניתן לפרש גם כמרכז מפעלו של המעביד או במקום בו נמצא משרדו הרשום של המעסיק (ראו: בר"ע 36623-11-13 דב מרכוש – סולאר פרופיט ישראל בע"מ, ניתן ביום 4.2.14)
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|