סע"ש 27211-01-14.17

: | גרסת הדפסה
סע"ש
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
27211-01-14
17.12.2014
בפני השופט:
דורי ספיבק

- נגד -
התובע:
כפיר מזעקי
הנתבעת:
ע.מי.ש.ב. שרותים בע"מ
החלטה

 

 

בהמשך לדיון קדם המשפט שהתקיים היום, להלן הוראותי בדבר המשך ההליכים בתיק זה:

 

1.במהלך הדיון היום התרשמתי שהפערים בין הצדדים אינם גדולים, ועל כן אציע לצדדים לבוא ביניהם בדברים פעם נוספת כבר בימים הקרובים (לרבות עם סמנכ"ל הכספים שלא נכח היום בדיון בשל בדיקות רפואיות) בנסיון לפתור את המחלוקות ביניהם ללא צורך בהכרעה שיפוטית.

 

2.לצערי לא ניתן היה לקיים היום ישיבת קדם משפט יעילה, וזאת משתי סיבות. האחת היתה העדרותו של סמנכ"ל הנתבעת (שהציג אישור בדבר בדיקות רפואיות) והשניה, ואולי החשובה יותר, הינה שכתב ההגנה כפי שהוגש לתיק הינו לא מפורט ולא צורפו לא מסמכים כלשהם (באת כוח הנתבעת אף התנצלה על כך לפרוטוקול וציינה שלא היא שכתב את כתב ההגנה). אמנם נכון הדבר שהנתבעת במסגרת גילוי המסמכים הגישה לבית הדין אסופת מסמכים רלוונטיים לפלוגתאות שבתיק, אך בהעדר סיכום והתייחסות שלה למשמעותם בכתב ההגנה, קשה היה לברר לאשורן את המחלוקות שבין הצדדים.

 

3.משכך, יש מקום לדעתי לקבוע דיון קדם משפט נוסף, שיתקיים לאחר הגשת תצהירי עדות ראשית של הצדדים, שעל פיהם ניתן יהיה טוב הרבה יותר להעריך את הסיכונים והסיכויים של כל אחד מהצדדים, ולהציע הצעת פשרה מושכלת בהתאם.

 

4.משכך, הריני לקבוע כי התובע יגיש תצהירי עדות ראשית עד ליום 7.1.15 והנתבעת עד ליום 28.1.15. צד שיהיה מעוניין להעיד עד שלא מסר לידיו תצהיר עדות ראשית יגיש בקשה מנומקת לכך עד ולא יאוחר ממועד הגשת תצהיריו.

 

קדם משפט נוסף יתקיים בפני ביום 4.3.15 בשעה 12.30.

 

5.אשר למחלוקות שעוד נותרו בעניין גילוי המסמכים – הריני להורות לנתבעת למסור לידי התובע העתקים של כל תלושי שכרו של התובע, וזאת עד ליום 24.12.14 (שבוע מהיום). לעומת זאת, איני נעתר לבקשת התובע לחייב את הנתבעת למסור לו מסמכים המאשרים שדמי הטיפול שנוכו משכרו הועברו להסתדרות, שכן לדעתי המסמכים אינם רלבנטיים לפלוגתאות שבתיק, ואסביר. התובעת טוען בכתב התביעה שהיה על הנתבעת לקבל את הסכמתו מראש לביצוע הניכוי. על מנת לברר את צדקת טענתו זו אין כל צורך בבירור עובדתי של השאלה האם אכן הכספים הועברו ליעדם. משכך, ניתן להסתפק לדעתי בכך שהנתבעת תצהיר, במסגרת תצהירי העדות שתגיש, שהכספים אכן הועברו ליעדם, ואין צורך להטריחה במציאת האסמכתאות לכך. זאת, במיוחד בשים לב לכך שמנסיונו של בית דין זה, מסמכים שכאלה נוגעים בדרך כלל לעובדים רבים, ועל כן חשיפתם עשויה לפגוע בסודות של הנתבעת ו/או בפרטיותם של אותם עובדים.

 

6.לאחר שקראתי את טענות הצדדים לכאן ולכאן, לא מצאתי מקום לעשות צו להוצאות בגין כך שתידרש בתיק שלפנינו, ככל שהצדדים לא ישכילו להגיע לפשרה קודם לכן, ישיבת קדם משפט נוספת.

 

ניתנה היום, כ"ה כסלו תשע"ה, (17 דצמבר 2014), בהעדר הצדדים ותישלח אליהם.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>