בהעדר רשימה מוסכמת של מוסכמות ופלוגתאות מטעם הצדדים, נקבעת הרשימה בזאת כדלהלן; מוסכמות
התובע הועסק בנתבעת בתקופה שבין 12/01 – 08/11.
הצדדים הגיעו לפשרה בעקבות תביעה קודמת שהוגשה לבית הדין, לעניין העסקת התובע בין השנים 2001-2009.
החל משנת 2009, שולם לתובע שכר שעתי של 23 ₪ לשעה כולל שנ"ג.
בחודש 08/11 הפסידה הנתבעת את המכרז במקום עבודתו של התובע.
התובע התפטר מהנתבעת והחליט להישאר לעבוד באותו מקום עבודה תחת החברה החדשה שנכנסה בנעלי הנתבעת.
פלוגתאות
א.היקף משרתו של התובע – האם כטענתו, בשלוש השנים האחרונות להעסקתו הועסק במשרה מלאה (92% במוסדות חינוך), או שמא הועסק במשרה חלקית, כטענת הנתבעת?
ב.גובה שכרו של התובע –
האם התעריף של 23 ₪ לשעה היווה את שכר היסוד אשר כלל בצורה פיקטיבית רכיבים כגון שנ"ג ועל כן התובע זכאי להפרשי שכר, כטענתו, או שמא התעריף עמד בסיום העסקתו של התובע על 20.9 ₪ לשעת עבודה בצירוף שנ"ג, כטענת הנתבעת?
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.
האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.