סע"ש 17886-12-13 עזבון שלום בוקר בוקרה ז"ל נ' זיארה
|
סע"ש בית דין אזורי לעבודה תל אביב-יפו |
17886-12-13
2.10.2014 |
|
בפני השופטת: אורנית אגסי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
המבקש/הנתבע: עזבון שלום בוקר בוקרה ז"ל עו"ד אלדד שורק |
המשיב/התובע: יאסין זיארה עו"ד מאיר ישראלי |
| פסק דין | |
1.לפנינו בקשה לדחייה על הסף של תביעתו של מר יאסין זיארה (להלן: "התובע") כנגד מר שלום בוקר בוקרה ז"ל (להלן: "הנתבע"). הבקשה לסילוק על הסף הוגשה על ידי עזבונו של הנתבע (להלן: "המבקש").
כללי
2.ביום 9.12.2003 הוגשה תביעתו של התובע בסך 155,402 ₪ בגין פיצויי פיטורין וזכויות שונות שלא שולמו לו לטענתו על ידי הנתבע.
3.התובע עבד אצל הנתבע (או בחברה בבעלות הנתבע) מחודש 11/1991 ועד חודש 08/2003, כלומר יחסי העבודה נותקו למעלה מאחת עשרה שנים בטרם הוגשה התביעה.
4.בשנת 2012 נפטר הנתבע במפתיע אלמנתו ושתי בנותיו הקטינות ירשו את נכסיו על פי צו ירושה מיום 16.10.2012 (נספח א' לבקשה לדחייה על הסף).
נימוקי הבקשה
המבקש סומך בקשתו על שלושה אדנים, העדר יריבות, העדר עילה והתיישנות.
א.על פי חוק ההתיישנות התשי"ח-1958 התיישנות תביעה שאינה במקרקעין היא בת שבע שנים מיום בו נולדה העילה. בענייננו חלפו מעל 11 שנים מאז תום יחסי העבודה ועל כן חלה התיישנות על כל רכיבי התביעה ובפרט על התביעה לדמי הבראה ודמי חופשה שההתיישנות בגינן קצרה אף יותר.
ב.הנתבע נפטר ב- 07.06.2012 אלמנתו ושתי בנותיו הקטינות הן היורשות על פי דין, בין היורשות והתובע אין יריבות.
ג.כתב התביעה אינו מגלה עילה ונעדר מסמכים מהותיים, כך למשל הוגשו כנספחים לתביעה רק שישה תלושי שכר ואין כל ראיה בנוגע לסיבת ניתוק היחסים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|