חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

סלוביק נ' סלוביק ואח'

: | גרסת הדפסה
ה"פ
בית משפט השלום נתניה
6919-07-11
10.2.2013
בפני :
יעל קלוגמן

- נגד -
:
רוברט עמית סלוביק
:
1. שרונה סלוביק
2. יצחק כרמי
3. 2. מאור פחימה

החלטה

החלטה

1. ב"כ המבקש (התובע) טרם המציא את תצהירה של החייבת, בהתאם לסעיף 8 של ההחלטה מיום 1.1.13, ואף לא כל הודעה אחרת.

2. ככל שלא הושגה הסכמה בין הצדדים בדבר מתן פסק דין הצהרתי, על פי החלופה שהתבקשה, ואשר אשרתי הוספתה בכתב התביעה, קרי: כי התובע-המבקש הוא הבעלים של מחצית המיטלטלין שנמנו בנספח א' לתובענה - דרוש תצהירה של החייבת לצורך דיון ההוכחות שנקבע.

3. ב"כ המבקש ימציא איפוא, את תצהירה של החייבת תוך 21 יום נוספים; או לחלופין - יודיע אם הושגה הסכמה בין הצדדים, בהתאם להחלטה מיום 1.1.13, או אחרת.

ניתנה היום, ל' שבט תשע"ג, 10 פברואר 2013, בהעדר הצדדים. התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>