ס"ע 6855-09-10ס"ע 13101-08-10,ע 13101-08-10תע"א 1020/10 טאה חוסים ואח' נגד משחטת עוף הבירה בע"מ ואח'

: | גרסת הדפסה
תע"א
בית דין אזורי לעבודה ירושלים
3089-09
8.1.2015
בפני השופט:
אייל אברהמי

- נגד -
תובעים:
טאה חוסים ואח'
עו"ד עלא עזאיזה
נתבעים:
1. משחטת עוף הבירה בע"מ 2. משחטת עוף הבירה 1995 בע"מ 3. ע.ח. שירותי שחיטה בע"מ 4. דיאב אברהים 5. עמאד חאלק
עו"ד משה ברנר
עו"ד אוסאמה סעדי
עו"ד איאד חמדו
החלטה
 

 

  1. בהחלטה מיום 7.12.14 נדחתה בקשת התובע לצירוף "משחטת עוף הבירה 1995 בע"מ" כנתבעת נוספת (להלן: "משחטת עוף הבירה 1995"), לנוכח השלב בו הוגשה הבקשה, בשלב הסיכומים ויתר הנימוקים האמורים שם. לאחר עיון מחדש בהחלטה הנ"ל ועיון בתיקים המאוחדים, עולה כי משחטת עוף הבירה 1995 היא נתבעת בתיקים המאוחדים, ולפיכך גם בתיק זה. כך למשל, משחטת עוף הבירה 1995 נתבעה בתיק 19358-09-11, הופיעה בכתב התביעה כנתבעת מס' 2 ואף הוגש מטעמה כתב ההגנה יחד עם הנתבעת 1, ע"י עו"ד משה ברנר, ביום 27.11.11. אף בהחלטה מיום 11.3.12 בה הוחלט על איחוד תיק זה עם יתר התיקים מופיעה משחטת עוף הבירה 1995 כנתבעת מס' 2 באופן מפורש.

    כך גם בפרוטוקול הדיון מיום 5.3.2013 שהתקיים בנוגע לכל 12 התיקים המאוחדים ו-15 התובעים בהם - מופיעה משחטת עוף הבירה 1995, כנתבעת מס' 2 בתיק.

     

  2. אשר על כן אכן אין צורך בצירוף משחטת עוף הבירה 1995 כנתבעת בתיק, שכן היא ממילא כבר קיימת כנתבעת בתיקים המאוחדים, הוגש מטעמה כתב הגנה, והיא צד לתיק לכל דבר ועניין.

    ההחלטה מיום 7.12.14 מתוקנת אפוא בזאת, בכך שאכן משחטת עוף הבירה 1995 בע"מ לא תצורף כנתבעת בשלב זה, אולם זאת משום שהיא כבר נתבעת בהליך.

     

  3. מובהר בזה אפוא, למען הסר ספק ולנוכח הטעות שנפלה לעניין זה בהחלטה מיום 7.12.14, כי משחטת עוף הבירה 1995 בע"מ היא נתבעת 2.

    הצדדים רשאים להגיב תוך 7 ימים. לא יגיבו במועד, יניח בית הדין כי הבהרה זו מקובלת עליהם.

     

    ניתנה היום, י"ז טבת תשע"ה, (08 ינואר 2015), בהעדר הצדדים ותישלח אליהם.

     

    Picture 1

  4. התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


חזרה לתוצאות חיפוש >>